Federovici despre Rotaru: ”Sper ca în al doisprezecelea ceas să își revizuiască atitudinea”

1

Liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a declarat că ultimele atacuri lansate de deputatul Răzvan Rotaru la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea reprezintă o capcană în care ar fi căzut cel mai tânăr dintre parlamentarii social-democrați botoșăneni.
În emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, moderată de Liviu Rădășanu la postul local de televiziune Rapsodia TV, Doina Federovici a lăsat de înțeles că Răzvan Rotaru a atins o anumită limită peste care conducerea partidului nu ar vrea să o depășească.

Rotaru a fost printre primii parlamentari PSD care au cerut demisia lui Dragnea din funcția de președinte, iar după CEx-ul în care acesta a rămas președinte a spus că riscă să nu petreacă sărbătorile de iarnă în familie.

 

 

”Din păcate, cred că domnia sa a căzut într-o capcană. Nu îmi dau seama dacă realizează că a greșit când a făcut acele afirmații. Spre ca în al doisprezecelea ceas să își revizuiască atitudinea, să intre în matca statutară a partidului și să continuăm ce am început acum doi ani de zile. Aceste nemulțiumiri întâi le discuți în familie”, a declarat Doina Federovici, în emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, la Rapsodia TV.

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. Ion

    Ce spune doamna aici e faptul ca nu ai voie sa gandesti si sa te exprimi liber adica un pic de incalcare a constitutiei. Doar ce spune liderul este corect. Trebuie sa ai acelasi gand comun, adica un gand comunist. De la revolutie incoace, aproape toate guvernele s.au certat. Daca nu s.au certat partidele intre ele s.au certat cu presedintele, daca nu s.au certat cu presedintele s.au certat cu partidele din opozitie sau cu partidela alaturi de care au format majoritatea. De cand psd a format un guvern, acest partid se cearta el cu el. Au fost mici sicane cu presedintele dar in rest a fost dragnea care s.a certat ba cu grindeanu ba cu toader. Acu, ca s.au terminat certurile dintre psd si iohanis, grindeanu si toader, se cauta alti vinovati (statul paralel)de situatia tarii. Rezultatul o sa fie unul tris., Noi nu avem lideri adevarati iar aceasta tara o sa ramana in mocirla in care este.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *