Politică

Pesediștii mai aveau puțin și îl stropeau cu agheasmă pe Răzvan Rotaru pentru că l-a atacat pe Dragnea

deputat Răzvan Rotaru
deputat Răzvan Rotaru

”Oaia neagră” a alegerilor din organizația municipală a PSD Botoșani a fost, fără niciun dubiu, deputatul Răzvan Rotaru, cel care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea și a spus că acesta nu va petrece sărbătorile de iarnă acasă.

De la senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, la deputații Costel Lupașcu și Marius Budăi și până la consilierul Bogdan Buhăianu, președintele Organizației de Tineret a PSD, toți i-au transmis lui Rotaru că trebuie își schimbe discursul și să muncească alături de echipa PSD, nu împotriva PSD.

Cel mai înverșunat dintre ei la adresa lui Rotaru a părut a fi deputatul Costel Lupașcu, care a avut un ton mai aspru, apăsat. De altfel, Lupașcu a criticat și decizia Mihaelei Huncă de a demisiona din PSD.

 

 

”Răzvan, trebuie să reintri în matca social-democrată”, a spus deputatul Marius Budăi, cel care i-a transmis lui Rotaru că vrea să mai muncească și în alte campanii electorale alături de el și i-a readus aminte că atunci când erau amândoi șefi de instituții deconcentrate au fost supuși presiunilor din partea rivalilor politici din PNL.

”S-a încercat distrugerea PSD din exterior, iar de ceva timp se încearcă și din interior. Cel mai bine ar fi ca aceste discuții și nemulțumiri să fie transmise mai întâi în interiorul partidului”, a spus, împăciutoare, Doina Federovici, liderul PSD Botoșani.

În tot acest timp, Rotaru se afla în sală, printre ceilalți membri PSD, dar nu i s-a oferit posibilitatea să le vorbească pesediștilor și nici nu a solicitat asta.