Țâbuleac, Mincă, Carmocanu și Alexandrescu au mers să valideze noua conducere ALDE Trușești

0

ALDE Trușești

Comunicat de presă: Cu doi ani înaintea alegerilor locale, COMUNA TRUȘEȘTI A ALES DEJA. ALDE are de astăzi O ORGANIZAȚIE PUTERNICĂ LA TRUȘEȘTI.

28 octombrie 2018 va fi consemnată, cu siguranță, în calendarul realizărilor notorii și a evoluției ALDE Botoșani, partidul care găsește rezonanță, tot mai mult, în cugetul și inima botoșănenilor.

Duminică, la Trușești, a avut loc Adunarea de Alegeri a Organizației Teritoriale ALDE Trușești. Cum locuitorii din zona respectivă sunt cunoscuți ca fiind oameni harnici, preocupați de soarta șii viitorul lor și al localității lor, dar sunt și …hâtri (buni de glumă), cu siguranță, astăzi, după o perioadă de coagulare, și-au spus încrezători: asta-i pohta ce-am pohtit!

 

 

Și dacă Vodă Ștefan ar fi fost mulțumit de astfel de moldoveni, ALDE nu poate fi decât mândră! Într-o sală surprinzător de plină, a fost trecută în revistă evoluția ALDE Botoșani și aspirațiile adevăraților liberali. Adunarea de Alegeri a fost onorată și supervizată de către conducerea județeană a ALDE Botoșani. Locuitorii din Trușești au fost bucuroși să poată dialoga prietenește, familial, cu membrii delegației de la Botoșani, printre care s-au aflat Președintele Liliana Mincă, Vicepreședintele Mihai Țâbuleac, Secretarul coordonator Gheorghe Carmocanu, vicepreședinți și membrii ai BPT al ALDE Botoșani, precum Simona Bordeianu, Elena Gradu, Radu Alexandrescu, Mihai Politic (responsabil de zonă), Costel Ursan. Lucrările Adunării de Alegeri au decurs conform Statutului ALDE. În urma votului liber și democratic al locuitorilor comunei Trușești, a fost validată noua conducere a organizației ALDE Trușești, legal constituită începând de astăzi. Astfel, Biroul Politic Comunal Trușești este format din: Constantin Bejenariu – Președinte, Mihai Deleanu – Vicepreședinte, Constantin Mardare – Vicepreședinte, Constantin Vranciu – Vicepreședinte, Ionel Panaite, Valerica Bejenariu, Iulian Dumitru Panaite, Petru Pinteală, Neculai Oică – membri plini, iar Mihai Nechifor Emilia Tomișteanu și Alexandru Ozac au fost aleși membri supleanți. Succes echipei inimoase de la Trușești și încredere că pot reda comunei speranța după care locuitorii tânjesc de foarte mulți ani!

 

 

ALDE Trușești

ALDE Trușești

ALDE Trușești

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *