Politică

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Avem nevoie de consens și unitate în coaliția de guvernare și să încetăm cu abordările conflictuale între PSD și ALDE”

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoşani
Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoşani

Comunicat de presă: Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru a făcut astăzi un apel la colegii săi de la PSD și ALDE care formează actuala coaliție de guvernare să înceteze cu declarațiile conflictuale și să își exprime fiecare poziția în propriul partid.

 

„Avem nevoie de înțelegere și consens la nivelul coaliției de guvernare pentru a pune în aplicare toate măsurile la care ne-am angajat în 2016 în fața românilor. Oamenii așteaptă de la noi o altfel de abordare care să aibă în centru cetățeanul și problemele lui, nu interese personale sau deținerea de funcții. De aceea, cred că cel mai important este ca atât noi, cei de la PSD, cât și cei de la ALDE să manifestăm deschidere în sensul realizării programului de guvernare pentru susținerea și promovarea interesului fiecărui județ pe care îl reprezentăm în Parlament”, a declarat Răzvan Rotaru.

 

 

Răzvan Rotaru consideră că reprezentanții de pe plan local ai celor două partide, PSD și ALDE își doresc ca această coaliție să rămână la Guvernare, pentru a realiza până la capăt ceea ce a promis alegătorilor.

 

„Atunci când discutăm de prioritățile fiecărei comunități locale trebuie să lăsăm la o parte orgolile politice. În această perioadă în care suntem atacați zilnic pe nedrept de Opoziție și președintele Iohannis, trebuie să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut în fiecare domeniu și pentru fiecare categorie socială și mai puțin la interesele de partid. Clasa politică din România trebuie să dea dovadă de maturitate și unitate mai ales că urmează să preluăm președinția Consiliului Uniunii Europene”, a subliniat deputatul PSD.

 

Deputatul apreciază că „niciunul dintre partidele aflate la guvernare în acest moment nu trebuie să intre în acest joc al dezbinării alimentat de adversarii noștri. Am realizat în plan economic și social mai mult decât orice alt executiv care a condus această țară.  Dar sunt încă multe lucruri prevăzute în programul nostru de guvernare care trebuie duse la îndeplinire. Iar eu am convingerea că avem și vom avea energia de a realiza tot ceea ce am promis. România chiar are obiective mult mai importante, decât lupta pe mize politice meschine, irelevante pentru cetățenii care ne-au votat”.