Politică

Șoptică a anunțat că PNL îl susține pe Flutur la Primărie, iar el vrea șefia CJ

Confirmând știrea publicată acum două săptămâni de BanulBotoșănean.ro, PNL îl va susține pe primarul Cătălin Flutur pentru un nou mandat de edil-șef.

Potrivit lui Șoptică, nimeni din PNL nu vrea să îl concureze pe Cătălin Flutur pentru o eventuală candidatură la Primăria Botoșani.

De asemenea, senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a precizat că el vizează o candidatură la președinția Consiliului Județean, post ocupat momentan de pesedistul Costică Macaleți.

 

Liberalii au mai deținut președinția Consiliului Județean în perioada 2012-2016 prin Florin Țurcanu și Gheorghe Sorescu.

Loading…

 

Totodată, Șoptică a anunțat că va fi făcut un sondaj de opinie prin care va fi efectuat un sondaj de opinie pentru a se testa intenția de vot asupra liderilor partidului.

Marea problemă a liderului PNL este că și deputatul Costel Achiței, fost vicepreședinte al CJ, vrea funcția de președinte al Consiliului Județean și a anunțat intenția de a candida în numele PNL pentru acest post.

 

 

Astfel, viitoarele afișe ale PNL Botoșani la alegerile locale din 2020 ar putea să îi aibă pe Flutur candidat la Primărie și Șoptică la Consiliul Județean sau pe Flutur la Primărie și Achiței la CJ.

 

loading…