Politică

”Tunurile” pe Flutur și PSD! Mincă: ”Demisia tuturor celor responsabili”. Rădășanu: ”Se circulă în condiții inumane”

Liviu Rădășanu, președintele ALDE Botoșani
Liviu Rădășanu, președintele ALDE Botoșani

Liderii ALDE Botoșani au criticat autoritățile locale reprezentate de primarul liberal Cătălin Flutur și de majoritatea PSD din Consiliul Local, dar și conducerea PSD-istă a Consiliului Județean pentru modul în care și-au bătut joc de botoșăneni la prima zăpadă.

Liliana Mincă, președintele ALDE Organizația Județeană Botoșani, și Liviu Rădășanu, președintele ALDE Organizația Municipală, au solicitat autorităților locale să rezolve problema deszăpezii mai ales că discutăm de prima zi de zăpadă și de primele zile cu temperaturi negative.

 

Loading…

”Am circulat prin Prahova, Bacău, Neamț. În celelalte județe a venit iarna, dar persoanele responsabile și-au făcut treaba, au făcut licitațiile la timp, cred că au făcut contractele în așa fel încât să aibă materialele necesare. Eu cer demisia celor responsabili, a directorilor care ar fi trebuit să-și facă treaba. Primarul Cătălin Flutur ar putea să ne spună mult mai multe, sunt lucruri care țin efectiv de administrația locală. ALDE nu guvenerană la nivel local, la Botoșani guvernează PNL prin primarul Flutur și PSD prin acei consilieri locali, județeni, dar și președintele de CJ”, a declarat Liliana Mincă.

 

loading…

 

Și Liviu Rădășanu a criticat haosul provocat de prima zăpadă căzută în Botoșani, în principal regăsit în modul în care au intervenit Urban Serv și Primăria.

”Vem constan că sunt oamni care circulă în condiții inumane: este polei peste tot, lipsa sării, a utilajelor, dezinteresul total al Urban Serv la deszăpezire. E o problemă în Executivul Primăriei și am văzut o palidă idee a primarului Flutur de a-și cere scuze. Să dea Dumnezeu ca măcar până la 1 decembrie să avem curățat orașul să se poată desfășura manifestările pentru Centenar”, a spus Liviu Rădășanu.