Comunicat PSD Botoșani: „La 1 decembrie vom sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele din piețele publice”

0

Organizația PSD Botoșani a anunțat astăzi că la 1 decembrie toți reprezentanții social-democrați vor sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele care vor avea loc în piețele publice.

 

„Ne bucurăm că în final, domnul Flutur a răspuns pozitiv la numeroasele noastre încercări de a ajunge la un consens politic în chestiuni importante. 1 Decembrie 2018 este desigur un astfel de moment. Dar este un moment al tuturor românilor și al tuturor botoșănenilor. Așadar, răspundem pozitiv și îl invităm pe domnul primar Flutur și pe toți ceilalți reprezetanți ai clasei politice din Botoșani ca de această dată să sărbătorim Ziua Națională și Marea Unire, în piața Revoluției, altături de botoșăneni. Nu trebuie să facem o separare între politicieni și ceilalți cetățeni. Suntem toți români și cred că trebuie să fim cu toții împreună în această zi atât de importantă pentru țara noastră. „

Loading…

Considerăm că fondurile pe care domnul primar Flutur dorește să le plătească pentru masa festivă de la restaurant la care să participe politicienii de pe plan local să fie direcționate către familiile nevoiașe din municipiul Botoșani.

 

„Suntem în Anul Centenarului Marii Uniri a României și avem obligația să fim alături de cei pe care îi reprezentăm atât la nivel local, cât și central. Ca oameni politici trebuie să dăm dovadă de maturitate și unitate pentru că fiecare avem de îndeplinit angajamentele pe care ni le-am asumat față de locuitorii județului Botoșani. Avem nevoie de înțelegere și solidaritate pentru a putea să facem lucruri concrete pentru botoșănenii noștri. Nu putem face nimic fără suportul cetățenilor care ne-au acordat încrederea lor”.

 

loading…


 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *