Politică

Un tânăr avocat, care nu a mai făcut politică, a devenit liderul tinerilor din ALDE Botoșani

Liliana Mincă și Aduard Luca, ALDE Botoșani
Liliana Mincă și Aduard Luca, ALDE Botoșani

Lovitură de imagine pentru ALDE Botoșani prin aducerea în partid a unui tânăr avocat care nu a mai făcut niciodată politică.

ALDE Botoșani a reușit să-l convingă pe tânărul avocat Eduard Luca să devină membru de partid și să preia conducerea organizației de tineret.

Luca are doar 26 de ani, este mebru al Baroului Botoșani, și până acum nu a mai făcut politică. Acesta a explicat de ce a ales ALDE.

 

 

loading…

Loading…

”Sunt o persoană care crede în soluții practice, nu în promisiuni. Noi venim cu elemente practice care să schimbe și să ușureze viața cetățenilor care depinde de aceste soluții. Am ales ALDE pentru gândirea și conceptul abordat în ultimii ani. Orientarea partidului, gândirea lui m-au determinat să aleg acest partid și să rezonez cu el pentru că este o gândire liberală care promovează drepturile cetățenilor. Față de celelalte partide vine cu elemente concrete”, a declarat Eduard Luca la conferința de presă la care au fost prezenți și Liliana Mincă, Liviu Rădășanu, Mihai Țâbuleac, Dumitru Zmău, Andrei Paramanov.

 

Liderii filialei județene și a organizației municipale susțin că aducerea lui Luca în ALDE Botoșani este un câștig atât pentru partid, cât și pentru comunitatea locală, tânărul avocat fiind prezentat ca unul dintre viitorii politicieni de succes ai urbei. Mihai Țâbuleac, fostul președinte al Consiliului Județean, a precizat că Luca a fost șef de promoție și de asta a și acces foarte rapid în Baroul Botoșani.

 

Tânărul avocat devenit lider de organizație de tineret la ALDE a spus că va începe să adune nemulțumirile locuitorilor din municipiu pentru a căuta împreună cu colegii săi de partid soluții pentru rezolvarea acestora și pentru implementarea unor idei care să îmbunătățească viața de zi cu zi.