Huncă, Pro România, îi desființează pe Dragnea și UDMR: ”Dragnea este dispus să vândă tot”

0

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

”Consider că nu poți stabili în partid ce steag să pui. Există un singur stat și avem o lege fundamentală, Constituția României. Noi, toți românii, va trebui să fim uniți și putem să nu permitem asta dacă vom merge masiv la vot să apărăm valorile naționale”, a declarat deputatul Mihaela Huncă, vicepreședinte național al Pro România, despre faptul că UDMR a anunțat că steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc sunt simboluri naționale ale maghiarilor din România.

 

Deputatul Huncă a fost extrem de acid la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Huncă, care a plecat din PSD din cauza lui Liviu Dragnea, susține că liderul social-democraților este dispus să accepte orice de la UDMR doar pentru a rămâne la Guvernare.

 

 

loading…

 

”Dragnea dispus la orice pentru a avea majoritate. Liviu Dragnea e dispus sa vândă tot, iar UDMR cere din ce în ce mai mult”, a precizat deputatul botoșănean al Pro România.

Mihaela Huncă a demisionat din PSD după anul trecut și l-a acuzat pe Liviu Dragnea și liderii social-democrați din teritoriu de un mod tiranic de a conduce în detrimentul României și a românilor.

 

 

Loading…

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *