Politică

Comunicat de presă: Doamnele din PSD Botoșani au oferit mărțișoare unor femei speciale

Au adunat în buchetul vieții multe primăveri, însă nu toate au fost însorite. Au ajuns într-un moment în care orice sprijin este un colac de salvare și orice zâmbet le fură, pentru o clipă, gândul de la soarta nefericită care le-a transformat în bolnave asistate social.

Au povești de viață impresionante și sunt dependente de o mână de oameni care le îngrijesc.

Pentru ele, ziua de 8 martie e o zi oarecare din calendar, fără flori, fără căldura familiei și fără fast.

Sunt și ele femei, și poate încă sunt mame, sau au fost. Iar 8 martie e și ziua lor. De aceea au fost, în acest an, sărbătorite. Cu flori și zâmbete și pachete cu alimente, pe care social- democrații botoșăneni le-au dăruit din toată inima lor, femeilor instituționalizate în Unitatea de Asistență Medico-Socială „Dr. Elena Popovici” de la Flămânzi.

loading…

În altă parte a orașului Flămânzi alte femei trudesc de zor pentru pâinea cea de toate zilele. Muncesc la fabrica de confecții pentru a-și întreține familiile. Cu priceperea si sudoarea lor îmbracă lumea. Sunt și ele soții, mame și trebuie prețuite. De aceea social-democratele le-au vizitat și pe aceste doamne cărora, așa cum fac în fiecare primăvară în diferite zone ale județului, le-au oferit flori, gânduri frumoase și momente de bucurie.

Să oferim cu inima deschisă o mică surpriză celor cu care soarta nu a fost tocmai darnică, a devenit deja o tradiție în rândul nostru. Nu doar le-am oferit flori și ciocolată acestor femei, ci le-am și încurajat să nu își piardă credința și să transmită din forța pe care o au și altor femei greu încercate. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegelor noastre care au făcut posibile toate aceste acțiuni.”, a declarat Mioara Jurgiu, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Botoșani.

Totodată, ziua de 8 martie a fost o zi cu mărțisoare și pentru cadrele medicale, copiii și mamele acestora de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani.
Doamnele din organizația de femei a PSD Botoșani au facut un popas la Secția Pediatrie aducând un zâmbet pe fețele copiilor internați și a mamelor acestora. Bucuria a fost deopotrivă și a cadrelor medicale care au o grijă nemărginită față de copiii aflați în suferinta.
În urma lor, social-democratele botoșănene au lăsat bucurie, confirmând încă o dată că momentele în care dăruiești sunt neprețuite, încărcate de emoție și fericire.

 

Loading…