Administrație Politică

VIDEO Huncă, cel mai grav atac la Federovici&co din PSD: Îi amenință pe oameni că îi lasă fără loc de muncă

deputat Mihaela Huncă
deputat Mihaela Huncă

Pentru prima oară în ultimii doi ani, conducerea PSD Botoșani este acuzată de abuzuri extrem de grave și de amenințări adresate la foarte multe persoane care simpatizează partidul lui Victor Ponta, Pro România, fostul lider al PSD.

Acuzațiile vin din partea deputatului Mihaela Huncă, coordonator al Pro România la Botoșani, aceasta fiind până anul trecut unul dintre liderii locali ai PSD.

Huncă susține că atât membrii, cât și simpatizanții Pro România care lucrează în domeniul bugetar au fost amenințați de cei din conducerea PSD Botoșani și de unii directori de deconcentrate dacă vor strânge semnături pentru Pro România sau dacă vor participa la acțiunile acestui partid.

 

 

loading…

 

”Mulți colegi sunt supuși unor presiuni, unor amenințări, din partea șefilor mai mari sau mai mici de la deconcentrate sau de la administrație, că își vor pierde locul de muncă. Vreau să le transmit tuturor acelor care fac astfel de presiuni că avem o Constituție și ar trebui să o respecte. De săptămâna viitoare îi invit la cabinetul parlamentar, pe toți cetățenii care sunt supuși unor astfel de presiuni. Toate aceste cazuri le voi prezenta atât la Comisia pentru drepturile omului cât și la comisia de abuzuri”, a declarat deputatul Mihaela Huncă.

Aceasta a precizat că unii simpatizanți Pro România au fost amenințați că le vor fi concediați copiii care sunt angajați pe la diferite instituții publice dacă nu se detașează de partidul lui Ponta.

Loading…