FOTO Tinerii liberali botoșăneni, premiați în prezența președintelui României, Klaus Iohannis

0

Tineretul Național Liberal Botoșani a câștigat, în cadrul Galei Premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”, ce a avut loc la Sinaia, pe data de 23 martie 2019, premiul Categoriei „Cea mai activă filială în evenimente locale”.

 

Este vorba despre maratonul de acțiuni pe care TNL Botoșani l-a organizat în luna mai a anului 2018 sub denumirea “Luna Tineretului”, respectiv “Liber la mișcare”, “Cafeneaua Liberală” si “100 de ani de la Marea Unire- oameni, acțiuni, idei liberale”.

Premiul a fost ridicat de către Radu Lebădă, membru în Biroul Politic Național al TNL și prim-vicepreședinte al Organizației Județene de Tineret Botoșani, care a mulțumit în numele Organizației pentru aprecierea primită, transmițând președintelui României, Klaus Iohanis că și tinerii liberali garantează pentru România.

 

 

 

loading…

 

Totodată, Monica Răileanu, președintele Organizației Municipale a Tineretului Național Liberal Botoșani a ridicat a doua distincție oferită tinerilor liberali botoșăneni, respectiv Premiul pentru efortul deosebit, pentru mobilizarea exemplară și pentru promovarea drapelului și Centenarului României, în cadrul proiectului “Caravana Tricolorul”, acesta reprezentând cel mai important eveniment organizat la nivel național, în An Centenar, de către o structură a Partidului Național Liberal.

Premierea muncii depuse și efortului susținut al organizațiiilor TNL din toată țara a fost realizată în prezența președintelui României, dl Klaus Iohannis, căruia tinerii liberali i-au oferit distincția “Garantul Democrației” și cărora le-a transmis îndemnul “dați ce aveți mai bun pentru țară!”.

 

Loading…

 

„Un eveniment de o mare ținută, de o calitate remarcabilă care permite fiecărui român să vadă ce resursă umană există în Partidul Național Liberal, ce tineri de calitate, ce tineri educați, ce tineri serioși, cu proiecte, tineri care bat la porțile afirmării și care sunt garanția că Partidul Național Liberal are un viitor mai bun, un viitor cert, un viitor care să îi permită să dezvolte România mulți ani de acum inainte”, au fost aprecierile președintelui PNL, dl Ludovic Orban la adresa echipei tinerilor liberali.

Tineretul Național Liberal este cea mai veche organizație politică de tineret din Europa, fiind înființată în 1876, la un an după înființarea Partidului Național Liberal.

Tineretul Național Liberal garantează pentru România!

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE TNL BOTOȘANI

 

 

 

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *