Huncă, Pro România: Mită electorală a PSD cu ”iz” de legalitate din partea Guvernului

0

deputat Mihaela Huncă

Comunicat de presă:

Mihaela Huncă deputat de Botoșani, membru Pro România: Mită electorală a PSD cu “iz” de legalitate din partea Guvernului României! După nenumărate minciuni și promisiuni neonorate, Liviu Dragnea, îi sfidează din nou pe moldoveni și ridică pragul pomenii electorale!  

Incredibil, dar totuși adevărat: parcă după scenariul unui film de ficțiune, Liviu Dragnea pregătește o ordonanță de urgență pentru ca  fiecare gospodărie din mediul rural din șase județe din Nordul Moldovei, una dintre cele mai sărace regiuni din țară, să primească 20.000 lei cu care vor putea să-și termoizoleze locuințele, să se racordeze la canalizare, să-și renoveze casele sau să se doteze cu utilaje agricole.

 

 

„Este foarte bine ca familiile cu probleme financiare să primească ajutor. Dar, trecând peste faptul că astfel de ajutoare vin exact în perioada campaniei electorale, cum ar putea o familie cu 20 de mii de lei să-și îmbunătățească modul de a trăi într-o zonă rurală uitată până acum de Guvern? Poate o gospodărie din 20.000 de lei să-și construiască o rețea de canalizare, un sistem de aducțiune a apei potabile, să-și mute toaleta din curte în casă și să-și cumpere și utilaje agricole?  Vor putea bieții alegători să-și facă singuri cu acești bani drumuri, canalizare și sisteme de apă potabilă? Banii se vor cheltui rapid probabil pe lopeți, sape și puțuri. Cu ce ar ajuta apoi, acești bani zonele evitate de investitori, tocmai din cauza lipsei infrastructurii? Oare nu ar fi mai bine ca Guvernul să investească în drumuri, sisteme de canalizare și de aducțiune a apei potabile pentru toți locuitorii din zona Moldovei, o regiune lăsată până acum de izbeliște de PSD? Oare banii nu ar trebui investiți în infrastructură, astfel încât zona să devină atractivă pentru firme care vor crea locuri de muncă ce vor aduce apoi îmbunătățirea traiului pentru localnici? De aceea, mă gândesc că acești bani sunt iar o mită electorală, iar o bucată de pâine aruncată alegătorilor și așa oropsiți și sătui de minciuni. Cu 20 000 de lei se va asfalta drumul Târgu-Frumos  Botoșani, se vor reabilita drumurile județene care arată ca după bombardament sau se vor face autostrăzi care să lege Moldova de „ lumea civilizată”? Să ieșim la vot în 26 mai, să oprim risipa de bani publici și lipsa de strategii în ceea ce privește infrastructura și politicile publice ale actualului Guvern!”, îi îndeamnă deputatul Pro România Mihaela Huncă pe botoșăneni.

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *