Politică

Singurul parlamentar din Botoșani care a participat la consultările convocate de președintele Iohannis FOTO

Deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul Pro România Botoșani, este singurul parlamentar botoșănean care a mers la consultările programate de președintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare.

Mihaela Huncă face parte din conducerea centrală a Pro România și includerea în delegației trimise de partidul lui Victor Ponta la Cotroceni demonstrează poziția de forță pe care deputatul botoșănean o are în acest partid.

Aceasta a fost inspector școlar general în trecut, aspect pe care îl are în comun cu președintele Iohannis.

 



 

”Am participat astăzi la consultările de la Palatul Cotroceni. Pro România susţine demersul de modificare a Constituţiei, în sensul implementării rezultatului referendumului din 26 mai, însă doreşte şi alte modificări: prevederea potrivit căreia România este membră a Uniunii Europene și a NATO; garantarea dreptului la vot atât pentru românii din țară cât și pentru cei din străinătate; clarificarea termenului „încălcări grave” din actuala Constituție, pentru evitarea numeroaselor sesizări la Curtea Constituțională privind aspecte interpretabile din Legea Fundamentală”, a declarat Mihaela Huncă după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.