Administrație Politică

VIDEO A răbufnit! Un fost PSD-ist cere demisia tuturor consilierilor județeni PSD în frunte cu Macaleți, Birta și Toma

Mihaela Hunca si Dumitru Chelariu, liderii Pro Romania Botosani
Mihaela Hunca si Dumitru Chelariu, liderii Pro Romania Botosani

Lipsa proiectelor de investiții strategice de dezvoltare la nivelul județului Botoșani este motivul pentru care un primar din județ, care a fost dat afară din PSD anul trecut, susține că toți consilierii județeni PSD și conducerea aleasă de aceștia pentru Consiliul Județean trebuie să demisioneze. 

Cu 11 luni înaintea alegerilor locale, conducerea actuală a Consiliului Județean Botoșani, unde PSD are majoritatea dominantă și președintele și cei doi vicepreședinți sunt social-democrați, nu a reușit să implementeze proiectul de modernizare a drumului strategic de 100 de kilometri și nici nu a continuat extinderea lucrărilor de apă și canalizare în județ. 

 



 

 

Dumitru Chelariu a fost primar PSD în comuna Pomârla, dar a fost dat afară din PSD Botoșani și a devenit coordonator al Pro România Botoșani. Acesta spune că nu ar fi corect ca doar Costică Macaleți, președintele CJ, să demisioneze. 

”Nu aș spune un nume. Toți! Tot ce înseamnă consilier județean, președinte, vicepreședinți, pentru că și-au asumat un program de dezvoltare. Mai grozav, au și jurat acolo ce vor face ei pe bază de jurământ. Este o echipă, nu punem pe altarul de sacrificiu un om. Pentru că un om poate fi sabotat foarte ușor de echipa de la județ și până la nivel național”, a declarat Chelariu.

 



 

 



 

#ProRomâniaBotoșani #primarulDumitruChelariu #deputatMihaelaHuncă #demisiaPSD #demisiaconducereaCJBotoșani #politicălocală