Comunicat Marius Budăi: ”Îi așteptăm pe botoșăneni alături de noi! PSD semnează pactul național pentru bunăstarea românilor cu fiecare botoșănean!”

0

Parlamentarul social-democrat botoșănean și ministru al Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a făcut astăzi un apel public către toți botoșănenii să semneze împreună cu PSD „PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”.  

„PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR reprezintă asigurarea fiecărui botoșănean că indiferent ce partid sau formațiune politică va conduce România vor fi păstrate și continuate măsurile și programele de majorare a veniturilor pentru toate categoriile sociale și profesionale. Botoșănenii și românii din fiecare județ trebuie să aibă garanția că nu vor ajunge în situația din 2010-2012, când domnii Băsescu și Boc au luat decizia de a tăia veniturile oamenilor, de a majora TVA, de a impozita pensiile, de a face împrumuturi în numele României pe care au ajuns să le plătească toți cetățenii”, a declarat Marius Budăi.

  

 

PSD Botoșani face un apel public la reprezentanții tuturor formațiunilor politice din județ pentru a semna în fața botoșănenilor angajamentul prin care se obligă să respecte drepturile cetățenilor câștigate în ultimii trei ani în privința creșterilor de salarii, pensii, alocații pentru copii, indemnizații pentru persoanele cu dizabilități, reducerilor de taxe, programelor pentru IMM-uri și Startup-uri, precum și pentru continuarea acestora în următorii ani, așa cum sunt specificate în legile adoptate de Parlament și în deciziile aprobate de Guvern.    

Fiecare botoșănean are posibilitatea să semneze online sau pe hârtie „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”, astfel încât să oblige celelalte partide din Parlamentul României să  garanteze un nivel ridicat de trai dacă vin la guvernare!

  

 

În aceste zile, toți membrii PSD Botoșani de la parlamentari, primari, consilieri locali și județeni până la simpatizanți sunt în mijlocul oamenilor pentru a semna împreună cu ei „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor!”

„Nu acceptăm niciun compromis în ceea ce privește beneficiile obținute de fiecare botoșănean în guvernarea PSD în ultimii trei ani. Niciun partid, indiferent cum se numește, nu are dreptul să intre în viața românilor și să diminueze sau să oprească creșterile de venituri și programele pentru dezvoltarea antreprenorilor români. Prin acest Pact, vrem să ne asigurăm că, de acum încolo, botoșănenii și toți românii nu vor mai fi supuși la amputări de venituri, la creșteri de taxe, la reduceri de alocații sau la blocarea măsurilor pentru susținerea noilor afaceri pentru că așa consideră un anumit partid că trebuie făcut!”, a subliniat Marius Budăi.Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *