Politică

Țurcanu vrea să bată PSD peste tot! ALDE ar putea susține candidatura lui Flutur la Primărie și a lui Achiței la CJ 

A revenit în Politică și are o singură dorință: să bată PSD în alegeri!

Proaspăt revenit în politica locală prin preluarea funcției de vicepreședinte al ALDE Botoșani, Florin Țurcanu, fostul președinte al PNL și al Consiliului Județean Botoșani, anunță că va provoca schimbări majore pe scena politică. 

Fostul lider PNL susține că este dispus la alianțe politice locale care să ducă la câștigarea viitoarelor alegeri locale de către partidele de dreapta, chiar dacă asta ar însemna ca ALDE să nu aibă candidat propriu nici la Primăria Botoșani, nici la Consiliul Județean. 

Revenirea lui Țurcanu în politică aduce un nou dușman PSD-ului, acesta fiind dispus la orice alianță care ar duce la câștigarea alegerilor în fața social-democraților.

 

 



 

 

”Există varianta ca ALDE să îl susțină pe Cătălin Flutur la Primăria Botoșani. Depinde cum își va dori Cătălin Flutur să candideze, ca independent sau susținut de o alianță. Am o relație foarte bună cu Cătălin Flutur, recunosc și îmi asum asta. Cum am o relație foarte bună și cu Cristi Achiței și oricând putem face o alianță locală pentru susținerea lui la Consiliul Județean. Dacă putem ajuta să ajungă un președinte al CJ din partea dreptei atunci suntem dispuși la o alianță. Am lucrat cu Achiței, este profesionist și un bun meseriaș”, a declarat Florin Țurcanu.

Consilierul personal al primarului Cătălin Flutur, Sorin Bradu, face parte din noua echipă de conducere a ALDE Botoșani impusă de familia Florin și Roxana Țurcanu, acesta fiind practic primul semn al susținerii față de actualul edil-șef.

 

 



 

Acesta a precizat că în cazul în care nu se va forma o alianță locală, ALDE va avea candidat la Consiliul Județean un nume Țurcanu. 

 

”Dacă nu facem alianță, ALDE va merge cu primul nume pe listă un Țurcanu, eu sau Roxana, președintele ALDE. EU nu am nicio interdicție să fac politică sau să candidez pentru o funcție publică. Cert este că un Țurcanu va fi candidat la CJ dacă nu vom discuta o alianță locală pe dreapta și la Primărie și la CJ”, a completat Florin Țurcanu.