Politică

La Digi 24, Budăi o apără pe Dăncilă la șefia PSD și îndeamnă la calm în partid

Deputatul botoșănean Marius Budăi, fost ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, este primul lider care o apără pe Viorica Dăncilă la șefia PSD. 

Într-o intervenție la Digi 24, Marius Budăi a îndemnat la calm în partid și la analize amănunțite, ceea ce înseamnă menținerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD, în ciuda rezultatului catastrofal obținut de aceasta la alegerile prezidențiale. 

Este pentru prima oară în ultimii 30 de ani PSD Botoșani a pierdut alegerile prezidențiale în județ, Marius Budăi fiind unul dintre liderii care trebuie să-și asume și acest eșec.  Totodată, este cel mai prost rezultat obținut de PSD Botoșani la alegerile prezidențiale după Revoluție. 

 



 

 

”Atunci când traversezi o perioadă grea trebuie să reformezi ceva în partid, să asculți alegătorii, poporul are dreptate, și să ei măsuri. Analiza trebuie făcută și în județe și la nivel central. Eu voi participa la CEX și voi solicita să facem atâtea întâlniri până situația va fi clarificată, dar și în teren unde rezultatele au fost mai slabe, dar și la nivel național. Cele mai bune decizii nu se iau imediat după un eșec. Trebuie să ne așezăm la masa dialogului și să luăm decizia corectă, eventual anumite decizii care chiar dacă vor supăra pe cineva trebuie să luăm”, a declarat Marius Budăi la Digi 24.