Caz unicat: Primarul dat afară din PNL, plecat la ALDE, întors la PNL acum a trecut iar la ALDE

0

Cosmin Drob, Magda Roman și Costel Romanescu

Caz unicat în politica națională. Un primar exclus în primăvară din PNL pentru că era prea apropiat de PSD și a participat alături de Liviu Dragnea la o ședință a social-democraților, după care, ”liber de contract”, s-a înscris în ALDE.

 

La primul tur al alegerilor prezidențiale i-a făcut campanie lui Mircea Diaconu, înaintea turului doi a anunțat că a depus din nou adeziune la PNL, iar acum s-a reînscris în ALDE. 

O parte din liberali a sărit ca arsă când a auzit că primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, a depus adeziune pentru a se înscrie în PNL Botoșani și s-au pronunțat împotriva accederii acestuia în familia liberală. 

  

 

 

Urma ca solicitarea lui Romanescu să fie supusă votului în Biroul Politic Județean al PNL, dar acesta nu a mai avut răbdare să primească răspunsul liberalilor și s-a întors în ALDE. 

 

”Primarul Costel Romanescu din Păltiniș s-a întors în ALDE și va fi cooptat în Biroul Politic Teritorial ALDE Botoșani”, a declarat Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani, fost președinte al PNL.

 

 

 

&nbsp

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *