Politică

Țurcanu, infuzie de oameni noi la ALDE pentru candidaturile la primăriile din județ

În fiecare săptămână, Florin Țurcanu, liderul ALDE Botoșani, prezintă noi persoane care vor candida la funcțiile de primari din județ și care fie sunt noi în politică, fie sunt racolați de la PNL și PSD. 

Fiul fostului primar din Vorniceni, cel care a decedat în vară pe treptele spitalului din Săveni din cauza lipsei vreunui medic, este candidatul ALDE la Primăria Vorniceni. fostul viceprimar din Broscăuți candidează tot la ALDE, viceprimarul din Știubieni a luat aceeași decizie, la fel ca și viceprimarul din Călărași, dar și primarul PSD al comunei Românești, Buzoianu Dumitru. 

 



 

 

”Dorim ca în fiecare săptămână să arătăm cetățenilor din județul Botoșani persoanele pe care le susținem pentru a candida pentru funcțiile de primar în localitățile județului. Sunt oameni cu impact în comunitățile lor”, a declarat Florin Turcanu.

 

Printre noii candidați ai ALDE Botoșani în județ se numără: Pavel Cosea viceprimar Călărași; Buzoianu Dumitru, primarul PSD al comunei Românești; Livadaru Daniel viceprimar Știubieni; Rebenciuc Viorel fostul viceprimar din Broscăuți; Todiriță Leampăr, inginer, fiul fostului primar din Vorniceni; Berbinschi Bogdan medic în Corlăteni; Străchinaru Liviu, medic la Roma; Codău Constantin, fermier în Ungureni; 

Ionuț Țurcanu, inginer, om de afaceri din Sulița; Nichifor Ioan, fostul secretar comunei Bălușeni. 

Din ”lotul” de candidați prezentat de ALDE Botoșani în această săptămână se numără un singur primar în funcție, respectiv Buzoianu Dumitru. 

Acesta recunoaște că a plecat din PSD pentru că nu i s-au aprobat proiectele de investiții și că a trecut la ALDE tocmai pentru că Țurcanu a garantat finanțarea acestora.