Politică

FOTO Două femei vor candida din partea PMP pentru a deveni primari în orașele Darabani și Bucecea

După ce la Consiliul Județean și Primăria Botoșani au anunțat candidaturile a doi tineri, PMP Botoșani mizează și pe femei pentru a câștiga viitoarele alegeri locale. 

Consiliul Județean al PMP Botoșani s-a reunit joi 13 februarie 2020 cu scopul de a evalua și consolida pregătirea alegerilor locale din vara acestui an.

Pentru orașele Darabani și Bucecea, PMP va propune schimbarea viziunii politice prin două femei care vor candida la funcția de primar. 



 


 

 

 

 

”Încă două orașe importante ale județului Botoșani au șansa de a avea edili doamne ale Mișcării Populare Botoșani. Doamna Rodica Hrimiuc este antreprenor, căsătorită, mamă a trei copii, originară din Darabani, cunoaște problemele orașului și este decisă pentru a aduce schimbarea necesară. Doamna Rodica Robilă, candidatul pentru orașul Bucecea, de o viață în mijlocul oamenilor, muncind în centru de relații clienți E-ON Botoșani, mama unui băiat, hotărâtă să repornească dezvoltarea pentru a duce orașul acolo unde îi este locul”, a declarat Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani.

 



 

 

 

 

Acesta a precizat că din cele 78 de unități administrativ teritoriale la nivel de județ, PMP Botoșani are candidați în 54 de localități. 

”Până la depunerea candidaturilor, toate comunele vor avea candidat pentru primar și liste de candidați în consiliile locale. Relevant și semnificativ este venirea din convingere personală alături de Partidul Mișcarea Populară a celor care doresc să aducă experiența personală în spațiul public. Nici un candidat de primar nu este rezultatul vreunei înțelegeri toxice cu vreun primar în funcție, metodă tot mai întâlnită între diversele grupuri locale de interes, felul acesta de a face politică dăunând grav nu doar democrației dar și dezvoltării locale, afectând interesul cetățenilor”, a completat Corneliu Popescu.



 

loading…