Administrație Politică

Ha-lu-ci-nant! Un fost primar își întreabă alegătorii pe Facebook dacă ar trebui să candideze INDEPENDENT 

Ovidiu Portariuc, fost primar in 2012-2016
Ovidiu Portariuc, fost primar in 2012-2016

Un fost primar al municipiului Botoșani vrea să aibă o revenire de senzație în vârful administrației municipiului reședință de județ. 

După revenirea unică a lui Cătălin Flutur, care este primul primar al municipiului reședință de județ care a revenit la șefia Primăriei după ce a pierdut fotoliul de edil-șef, acum un alt fost primar vrea întâlnirea cu istoria. 

Este vorba despre Ovidiu Portariuc, cel care a condus Primăria Botoșani în mandatul 2012-2016, a ajuns primar cu voturile PSD și PNL când exista USL, iar acum vrea să candideze independent. 

Portariuc și-a anunțat posibila candidatură pe Facebook. Că nu îl suportă pe primarul Cătălin Flutur nu este o noutate, însă Portariuc lasă de înțeles că este dezamăgit și de viceprimarul Cosmin Andrei și de PSD Botoșani. 

 



 

 

 

 

 

”In urma cu 8 ani imi anuntam intrarea in cursa pentru Primaria Botosani si afisam primul banner public in Botosani. Reactia violenta a celor aflati atunci la putere spune totul despre cum a fost primita aceasta. Cu multa dragoste! 🙂 

Intre timp am castigat alegerile in 2012, am construit un spital in Botosani, un cartier de locuinte ANL, am inceput si finalizat Parcul Cornisa in proportie de 97%, am asfaltat strazi, am dotat scoli si licee cu calculatoare si mobilier modern, am construit nocturna Stadionului Municipal, am finalizat modernizarea sistemului de termoficare si multe altele pe care le voi reaminti in perioada urmatoare.

Vazand in ultima perioada cam cum stau lucrurile in Botosani, unde nu s-a miscat absolut nimic din 2016 pana in prezent, va intreb pe voi dragi prieteni care mi-ati scris pe Facebook multe mesaje private sau m-ati sunat, credeti ca ar trebui sa imi asum o candidatura independenta in 2020 la Primaria Botosani, pentru a continua proiectele incepute si a relua dezvoltarea orasului?”, a anunțat Portariuc pe Facebook.

 


 

 

 

loading…