Costel Lupașcu, PSD: ,,În plină criză de sănătate publică, liberalii își împart funcții și schimbă prefectul la Botoșani’’

0

Comunicat de presă PSD Botoșani: Nici până în momentul de față gașca de foști mercenari PD-L-iști vopsiți acum în galben, nu  înțeleg nimic din ce are legătură cu cetățenii și cu nevoile lor reale

În loc să asigure buna guvernare pentru gestionarea eficientă a cazurilor din ce în ce mai numeroase de coronavirus, confirmate pe teritoriul României, PNL are un singur proiect: numirea unor incapabili în funcții cheie pentru gestionarea situațiilor de urgență.

 

Schimbarea din rațiuni politice a coordonatorului Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că PNL este defazat de la situația reală a țării și pune în evidență goana după funcții a peneliștilor.

  

 

 

Prefectul Alexandru Colbu era total depășit de provocările coordonării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dar noul Prefect Dan Nechifor este un dezastru în gestionarea unor crize. Din spitale lipsesc dezinfectanți și echipamente de protecție, oamenii sunt băgați în carantină și lăsați fără alimente și apă, iar, în lipsa unor proceduri clare, persoanele suspecte de coronavirus se deplasează liber, în timp ce poștașii refuză să mai ducă pensiile și alocațiile celor aflați în carantină.

 

,,În plină criză de sănătate publică, pentru PNL cea mai importantă problemă a fost schimbarea prefectului de Botoșani. Liberalii sunt inconștienți și la nivel național, dar și la nivel local. Liberalii din Botoșani nu sunt capabili să înțeleagă că siguranța botoșănenilor și sănătatea lor sunt mult mai importante decât interesele politice ale partidului. Prefectul Alexandru Colbu numit tot de Guvernul PNL a demonstrat că este nepregătit să facă față corespunzător provocărilor din ce în ce mai stringente, dar noul Prefect Dan Nechifor este un dezastru, iar numirea unui nou prefect într-o astfel de perioadă este o sfidare și o batjocură la adresa botoșănenilor! Astăzi, indiferent de profesie, de vârstă sau de simpatii politice, cu toții avem nevoie de stabilitate, de măsuri ferme, de profesioniști care să ne spună ce măsuri au fost luate și de ce trebuie să stăm calmi, să nu ne panicăm. Nimeni nu are nevoie de circ și de oportunișit politici, total nepregătiți care aleargă disperați după funcții vremelnice!’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Probabil membrii PNL trăiesc într-un univers paralel, altfel nu ne putem explica contradicția totală între agenda politică a PNL și agenda cetățenilor îngrijorați de efectele sociale și economice ale epidemiei de coronavirus. Guvernul PNL demonstrează încă o dată că este nepregătit, total depășit de situație și incapabil să facă față corespunzător provocărilor din ce în ce mai stringente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *