Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică, socială și politică în plină epidemie de coronavirus”

0

Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru, prezent la votul din Plenul reunit al Parlamentului pentru votul de învestitură al guvernului Cîțu consideră că PNL prin retragerea premierului desemnat adâncește haosul și nesiguranța care au pus stăpânire pe România în guvernarea liberală.

Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică și socială în plină epidemie de coronavirus. Este o sfidare și o bătaie de joc la adresa fiecărui român care așteaptă măsuri concrete și reale împotriva epidemiei de coronavirus. Nu poți să lași o țară neguvernată și să mimezi că te ocupi de problemele românilor. Să le fie rușine că au ajuns să se joace cu viața cetățenilor”, a declarat Răzvan Rotaru.

  

PSD este singurul partid care propune un plan de intervenție împotriva coronavirusului.

PSD a propus un plan coerent de acțiune care să asigure resursele pentru combaterea epidemiei de coronavirus și sprijin pentru domeniile economice cele mai afectate. Este un demers cu atât mai necesar cu cât actualul guvern interimar improvizează și nu a anunțat nimic concret pentru a contracara efectele crizelor cumulate, coronavirus, economică și politică”, a subliniat deputatul PSD.

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *