Politică

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Rareș Bogdan, ajunge cu nesimțirea de liberal cu care te-ai urcat pe voturile românilor! Cere-și scuze imediat de la botoșănenii pe care i-ai jignit!”

Comunicat de presă: Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru îi cere europarlamentarului Rareș Bogdan să își ceară scuze față de botoșăneni pe care îi jignește ori de câte ori are ocazia.

Ultima dată prim-vicepreședinte PNL a declarat că dacă avea el rol executiv, Ioan Buda, fostul chestor de la vamă era șef de post într-o comună de prin Botoșani.

Județul Botoșani și botoșănenii nu sunt bătaia de joc a ta, a lui Orban și a politrucilor din PNL, care ați călcat în picioare diaspora în plină pandemie de coronavirus. Mai ai tupeul să deschizi gura, după ce i-ați ținut pe oameni la frontieră ca animalele care urmează să fie sacrificate la abator! Să-și fie rușine de jignirile la adresa botoșănenilor. Nu ai pic de respect și te dai mare intelectual și politician. Dacă ești nemulțumit de prestația lui Ioan Buda, fostul șef al Poliției de Frontieră, mai bine ți-ai fi mișcat fundul de la Bruxelles la Nădlac să vezi cum au îndurat românii ore în șir bătaia de joc a colegilor tăi de partid, Orban, Vela și ceilalți pe care i-ați pus pe funcții în ultimele luni, profitând de numirile fără concurs din starea de urgență”, a declarat Răzvan Rotaru.

 



 

Europarlamentarii PNL după ce au ajuns pe posturi la Bruxelles au uitat cu totul de diasporă și de românii de acasă și și-au văzut de propriile interese de afaceri și de partid! Diaspora și cei din țară sunt buni pentru PNL doar în campanie și în zilele de alegeri, în rest nu dau doi bani pe problemele și viețile alegătorilor!

Domnule politician cu aere de vedetă expirată, care și-a căutat un os de ros în PNL, înainte să deschizi gura și să jignești sute de mii de oameni de soarta cărora nu te-a interesat niciodată, mai bine ai asculta vocea celor pe care i-ați abandonat la frontieră. S-a terminat cu luna voastră de miere la guvernare. Ați auzit ce v-au strigat oamenii, v-au spus că sunteți hoți, că ei vin în țară și îi tratați ca vitele, că nu vă asumați nimic. De ce au ajuns românii în doar 6 luni să vă ia la șuturi. Vă spun eu de ce, pentru că sunteți incompetenți și iresponsabili, pentru că ați pus coafeze și șoferi la conducerea spitalelor, pentru că ați dat tunuri financiare pe spatele medicilor. Alo! Iohannis, Orban, Bogdan și toată șleahta liberală trezirea, lăsați acțiunile electorale pe care le-ați început și ocupați-vă de problemele reale ale oamenilor!”, a completat deputatul botoșănean.