Cătălin Silegeanu, atac la Cătălin Flutur: ”Acum asfaltați niște străzi și vă lăudați ca și cum ar fi o mare realizare? De ce nu faceți pentru dezvoltarea orașului ceva lună de lună?”

0 

Comunicat de presă: Un OM trecut de o anumită vârstă care nu știe sa folosească facebook ce face? Aranjează o conferință de presă la Cornișa pentru că i se permite… Oamenii care se cred primari și fac campanie pe facebook? De ce nu? Păi Guvernul dumneavoastră a interzis o altfel de campanie sau uitați domnule Primar?

 

Este un drept constituțional acela de a participa la alegerile locale ca Independent. Din câte observ și dumneavoastră faceți campanii plătite pe facebook. Vorbiți de adeversari care nu au făcut nimic în 8 ani? Dați nume și asumați-vă ceea ce spuneți. Vorbiți de nume care nu au clădit o afacere în acest oraș? Dați nume și asumați-vă ceea ce spuneți.

Lăsați pomenile electorale gen autobuze, ANL-uri și ajutoarele venite de la U.E. Concret, vă cer public să spuneți ați făcut pentru orașul acesta în ultimul dumneavoastră mandat!

  

 

Acum asfaltați niște străzi și vă lăudați ca și cum ar fi o mare realizare? Pai dacă este așa, de ce nu faceți pentru binele botoșănenilor și pentru dezvoltarea orașului ceva lună de lună?

Doar criticați? Haideți domnule Primar în funcție! Sunteți mai bun decât atât… Ieșiți să vă “observe“ cetățenii mai des… fiți lângă ei și acceptați să vorbească cu dumneavoastră față în față și nu cu poliția de pază sau de la ușa Primăriei….

Dacă tot mai vreți un mandat, demonstrați că sunteți mai bun față de toți cei  care “se cred Primari pe Facebook”. Ce ziceți? Puteți?

Vă transmite aceste lucruri un Candidat cu Reclamă pe Facebook. 

Cu respect: Cătălin Silegeanu – Candidat Independent la funcția de Primar al Municipiul Botoșani!

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *