Federovici, PSD: Liberalii se laudă cu împrumuturile de la U.E. pe spatele românilor, în timp ce județele din Moldova rămân fără investiții

0 

Comunicat de presă: Președintele PSD Botoșani Doina Federovici apreciază că manipularea lui Klaus Iohannis cu împrumuturile colosale de la Uniunea Europeană e folosită de liberali în campania electorală fără niciun scrupul!

Iohannis a intrat în campanie electorală pentru PNL și anunță triumfător cât de bun este în obținerea de împrumuturi pentru România! Nici președintele României și niciunul dintre lăudătorii de serviciu liberali nu spun că mare parte din banii promiși de Uniunea Europeană sunt fonduri pe care românii trebuie să le plătească înapoi. Tupeul liberalilor nu are limite! Cum poți să te lauzi că îndatorezi fiecare român cu miliarde de euro pentru următorii ani”, a declarat Doina Federovici.

  

 

Președintele s-a întors de la Bruxelles cu zero rezultate pentru județele din Moldova care au cea mai mare nevoie de investiții pentru a recupera decalajul față de alte zone din România. În timp ce alte state au obținut compensații de miliarde de euro pentru investiții în regiunile mai puțin dezvoltate, inclusiv țări din jurul nostru cum sunt Ungaria, Polonia, dar și Belgia și Germania, precum și reduceri de la plata contribuției la bugetul European, alocări preferențiale din fondul de coeziune și granturi pentru propriile firme în valoare de miliarde de euro, România a primit promisiuni pentru împrumuturi care trebuie rambursate și pentru care trebuie depuse proiecte, nu doar vorbe. 

Liberalii nu spun nicio clipă că pentru împrumuturile promise de Uniunea Europeană trebuie să elaboreze proiecte de investiții concrete, nu vorbe goale cum au făcut cu farsa de program economic, care de fapt e doar o fițuică galbenă fără nicio valoare! Nu există niciun act normativ pentru toate gogoșile electorale prezentate de PNL, nicio expunere de motive, niciun termen stabilit, nicio sursă de finanțare. Rezultatul e zero. Toată șarada organizată de PNL la un restaurant de fițe din București cu programul economic a fost praf în ochii românilor, o manipulare ordinară fără niciun rezultat pentru antreprenorii locali. Șomajul se duce spre 1 milion de oameni, firmele din HORECA au pus lacătul pe ușă, România a devenit stat indezirabil din punct de vedere al îmbolnăvirilor COVID în guvernarea PNL”, a subliniat președintele PSD Botoșani. 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *