OFICIAL Viceprimarul Cosmin Andrei validat candidat pentru funcția de primar a municipiului Botoșani 

0 

Comunicat de presă: Social-democrații botoșăneni l-au desemnat astăzi pe viceprimarul Cosmin Andrei candidat pentru primăria municipiului Botoșani.

Le mulțumesc colegilor pentru că au încredere în mine să-i reprezint în competiția pentru primăria municipiului Botoșani. Este o onoare pentru mine să candidez la această funcție. Știu că este o responsabilitate imensă pentru a conduce acest oraș, iar botoșănenii au așteptări foarte mari de la echipa PSD. Timp de 8 ani am fost viceprimar al municipiului Botoșani. În toată această perioadă am dobândit experiență pentru a conduce acest oraș. Știu ce am de făcut pentru a transforma municipiul Botoșani într-un oraș frumos, care să ofere o perspectivă bună copiilor noștri. Voi candida pentru Primărie, iar dacă voi deveni primar, știu ce am de făcut chiar de a doua zi pentru schimbarea în bine a orașului nostru”, a declarat Cosmin Andrei.

 
Social-democratul Cosmin Andrei este absolvent a două Universități de prestigiu din România, Automatică și Calculatoare la Universitatea Gheorghe Asachi din Iași, unde a obținut titlul de inginer diplomat și Administrație Publică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Împreună cu locuitorii municipiului Botoșani, cu Doina Federovici, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean și cu toți colegii de la PSD voi face echipă pentru a schimba fața orașului nostru, pentru a face un loc în care fiecare familie să se simtă în siguranță și fiecare botoșănean să simtă că este respectat. Am încredere că experiența administrativă și politică de la nivel local și central a Doinei Federovici și a echipei de specialiști pe care PSD o are la nivelul fiecărei comunități locale, vor face diferența între noi și candidații celorlalte partide la aceste alegeri”, a subliniat Cosmin Andrei.

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *