Politică

Cătălin Silegeanu își desființează contracandidații la funcția de primar: ”Să analizăm la rece candidații la Primărie”



 

Comunicat de presă:

Candidatii politici la primărie au început să-și pună în aplicare jocurile de partid și promit numai aberații, doar , doar, să prindă un loc cald bine plătit timp de 4 ani de zile.

 

Pe lângă ei și ceilalți reprezentanți , in acest an majoritatea președinților candidați la Consiliul Județean Botosani , unde vor câștiga sau cariera politica se va termina.

 

 

Actualul primar PNL , „face ce trebuie” , face doar ce îi trebuie și nimic care să fie util pentru cetățeni .



Ceilalți? Aruncați intr-o bătălie pe care sigur nu au cum sa o câștige împotriva actualului Primar însă încăpățânați și conduși de orgolii personale își încearcă “norocul” sperând la măcar un post de consilier sau Viceprimari. Castigurile sunt foarte consistente și funcțiile pun în mișcare angrenajele mult dorite ale stăpânilor de la București.

 

“Opozia PSD “, doar critică. Modelul împrumutat de la Președintele Interimar Ciolacu care doar “maraie printre dinți ,câteva fraze ” apoi când Prim Ministru spune “ Stai”…Sta și Votează…

 

Actualul viceprimar  , candidat din partea PSD , a uitat că timp de 8 ani a ocupat funcția de viceprimar al acestui oraș .O funcție care îi permitea să facă ceea ce este corect față de cetățeni .Însă tot ce a reușit să facă , a fost să arate cu degetul autobuzele care stăteau de câteva luni zile nefolosite , să își facă un selfie la o asfaltare sau la o inundație și…cam atât. Realizări mai deloc. Însă pana și el știe ca e aruncat in lupta fără arme și va pierde ușor in fata lui Flutur in cauza unui blat.Insă speră la in nou mandat de  Viceprimar, că sa mai continue încă 4 ani ,tradiția de „timpul trece leafa merge  „și atât.

 

PMP aruncă în lupta un candidat care promovează un sistem vechi de 20 ani , dar care inca functioneaza – dupa parerea lui .



Apropo se lăudau pe pagina de facebook ca după o săptămâna de la lansare sunt pe locul trei in sondaje.

 

USR PLUS – Un candidat parcă zici că mă citează, afirmând că nimeni nu are viziune (chiar în descrierea lui a afirmat asta de două ori).Dintre cadidati el e satul să trăiască în sărăcie , mizerie , trafic infernal.

Noi cetățenii, simțim în fiecare zi  aceste inconveniente.

Cunoaștem foarte bine neajunsurile din municipiu .

 

Acest oraș nici măcar în stadiu de conservare  amorțeală sau  stagnare,numai este Acest oraș a ajuns intr-o stare de degradare masiva!

 

Sa vorbim de USR PLUS și  de traseismul politic! De scandalurile la nivel național! Au curajul sa spună că nu vor penali in funcții.Insa am asistat cu toții la atitudinea  de lași ,când li s-au propus sa vina la guvernare .Ce sa faci cu acești imaturi ???

 

PRO ROMÂNIA- Candidat venit din postura de Vicepreședinte al Consiliului Județean- Părerea mea- mai bine candida ca Președinte al Consiliului Județean având în vedere funcția ocupată.

Cu speranța prinderii măcar a unui loc de consilier.

Liviu ,succes!

 

ALDE- Încă așteptăm surpriza,dacă va fi doamna Roxana Țurcanu sau altcineva , după ce candidatul Borfotina a renunțat în mod `inexplicabil` pentru unii , explicabil pentru mine.

 

Asistăm doar la propagandă și prea mult discurs politic care nu are nimic deaface cu adevăratele nevoi ale acestui oraș și chiar văd o atitudine respingătoare și sfidătoare la adresa cetățenilor .

Acești candidați inventează fără pic de rușine și bun simt de la o zi la altă tot felul de planuri și proiecte fără un studiu de impact asupra vieții și nevoilor cetățenilor și a orașului Botoșani .

 

De ce trebuie să rezistăm și să asistăm noi că cetățeni la acest cinism dictat de partidele politice și susținut de candidații lor ?

Lăsăți problemele care le știm deja că le avem- Lipsa iluminat , canalizare , infrastructură , parcuri industriale ,parcări ,parcuri pentru copii prezentați-va ca și realizări , ce ați făcut în ultimii ani , nu ceea ce aveți de gând să faceți că de promisiuni suntem sătui toți , noi cetățenii.

 

Realizări profesionale , aptitudini și competențe , leadership , capacitatea de a motiva o echipa , punctualitatea , capcitatea dumneavoastră de sinteză , analiză ,punctele strategice ale municipiului ..

 

Către toate partidele politice le recomand matematica , sondajele și părerile oamenilor și mai presus de orice…Fiți realiștii dragi președinți de partide și dragi candidați care va visați la putere.Lasati jocurile politice și propuneți candidați cu experiență în domeniul administrației și nu mai propuneti  doar sugestiile venite de la București.

Sa nu uitați că adevărata putere este la cetățenii de care v-ați bătut joc atâția ani ?

 

 

Dragi botoșăneni …Protestați…Începeți prin a NU le da semnături pentru a-și depinde candidaturile apoi…Nu ii votați…Dacă ei își bat joc de voi…E momentul ca “roata sa se întoarcă”.

Cătălin Silegeanu, candidat independent la funcția de primar al municipiului Botoșani