Politică

Roxana Florentina ȚURCANU, singura candidată la funcția de primar al municipiului Botoșani și echipa ALDE- pregătite pentru municipale!



 

Comunicat de presă: Înscrisă în cursa electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, echipa ALDE Botoșani reprezentată de Roxana Florentina Țurcanu, candidat la funcția de primar al municipiului Botoșani s-a prezentat astăzi la Biroul Electoral Municipal în vederea depunerii candidaturii, alături de cei cu care dorește să facă echipă în Consiliul Local Botoșani.

Printr-un efort conjugat și cu sprijinul botoșănenilor, aspiranții la funcțiile de aleși locali desemnați de formațiunea politică liberal-democrată, au reușit să strângă în mai puțin de o săptămână semnăturile necesare pentru continuarea demersurilor lor electorale.

 



 

 

Este o zi extrem de importantă pentru noi, reprezentanții ALDE intrați în lupta electorală și totodată, un moment decisiv pentru viitorul botoșănenilor. Am pornit la drum într-o formulă care s-a dovedit în timp nepotrivită, dar cum nimic nu este întâmplător, astăzi sunt singura femeie înscrisă în cursa pentru Primăria Botoșani. Această competiție este fără îndoială o provocare atât pentru mine, cât și pentru cei 29 de profesioniști înscriși pe listele ALDE pentru Consiliul Local, dar dincolo de orice, este momentul în care partidul nostru își poate demonstra forța de acțiune”, a spus Roxana Florentina Țurcanu, candidat la Primăria municipiului Botoșani.

 



 

 

Aceasta a ținut totodată să le mulțumească tuturor botoșănenilor care au avut încredere și au susținut prin semnătură candidaturile reprezentanților ALDE la alegerile locale din acest an.

Doresc să transmit mulțumiri tuturor botoșănenilor care au ales să ne susțină candidaturile prin semnătură, și-au manifestat deschiderea și au purtat un dialog sincer cu noi. Am fost plăcut impresionați de amabilitatea cetățenilor noștri, de nevoia lor de interacțiune și de propunerile pe care ni le-au sugerat și de care vom ține cont cu siguranță, în programul nostru electoral. Dacă astăzi suntem aici, este doar datorită botoșănenilor care s-au săturat de promisiuni și care ne-au spus deschis că ne sunt alături pentru că au înțeles că ESTE TIMPUL FAPTELOR CONCRETE!”, a mai declarat președinta ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu.

  Biroul de presă,

  ALDE Botoșani