Politică

Mihaela Huncă, Pro România: ”Începe lupta pentru ca Botoșaniul să iasă din secolul 20, unde a fost ținut de conducătorii de până acum”



Deputat Mihaela Huncă, coordonator organizația Pro România Botoșani, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani:

Mai este puțin până la schimbare! Am depus astăzi candidaturile Pro România Botoșani  Consiliul Județean și Consiliul Local al municipiului Botoșani. Este un prim pas pentru un Botoșani prosper! Începe lupta pe care Pro România o va duce  pentru ca  Botoșaniul să iasă din secolul 20!

Cu sprijinul masiv al botoșănenilor, organizația Pro România Botoșani intră de astăzi oficial în lupta pentru schimbarea în bine a județului și a municipiului.

 “Ce am făcut noi astăzi este în primul rând, oficializarea voinței botoșănenilor ca lucrurile, în sfârșit,  să se schimbe în bine. Suntem partidul pe care dumneavoastră l-ați susținut pentru schimbarea pe care o dorim cu toții. Iată, astăzi, transmitem un mesaj foarte clar: începe lupta pe care Pro România o va duce  pentru ca  Botoșaniul să iasă din secolul 20, acolo unde a fost ținut de conducătorii de până acum din administrația județeană și locală.  Pro România candidează, pentru a transpune în realitate ceea ce ne dorim cu toții: fiecare botoșănean merită să meargă  în siguranță la serviciu pe drumuri care să nu ne pună viața în pericol. Merităm  să ne ducem copiii la școală  în condiții de deplină siguranță. Vom lupta și  pentru un municipiu în care infrastructura trebuie adusă la nivelul așteptărilor și nevoilor botoșănenilor, cu trafic sigur, fluidizat și parcări suficiente. La nivelul întregului județ, a venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi, după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura. Intrăm în aceste alegeri cu cei mai buni candidați, oameni care au demonstrat că munca în folosul oamenilor este mai presus de orice. Sper din tot sufletul să fie o campanie bazată pe proiecte!  Pro România așa va face pentru ca, la final,  botoșănenii să fie cei care câștigă. Pentru Pro România, ei sunt singurii care contează! Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!”, a declarat coordonatoarea oranizației Pro România Botoșani, deputat Mihaela Huncă.