Cătălin Silegeanu, 15 propuneri pentru un Botoșani normal: de la reabilitări de cartiere, la soluții smart-city și investiții în infrastructură

0 

 

Comunicat de presă Cătălin Silegeanu, candidat independent la funcția de primar al municipiului Botoșani:

 

”Dragii mei,

Promisiunile hazardate în Campania electorală și realitatea calității vieții în județul Botoșani m-au făcut să pun ca și Prioritatea nr.4  în continuarea programului meu în lupta pentru câștigarea Primăriei Botoșani.

Calitatea vieții joacă un rol foarte important pentru oamenii care au înțeles cât de importante sunt valorile ,principiile și credințele în societate ,uneori chiar și mai importante decât un loc de muncă foarte bine plătit. Având în vedere că  cetățenii sunt  din ce în ce mai mobili ,primarii din România vor intra în curând în competiție pentru acești oameni. Iar cei ce vor reuși să propună planuri și strategii pentru o calitate superioară  vieții  care să satisfacă nevoile și cerințele acestora vor avea un avantaj clar.

  

Astfel propunerile mele includ :

1.Reabilitarea centrelor istorice și civice

2.Reabilitarea rețelelor edilitare

3.Reabilitarea infrastructurii de transport prin Transport Electric

  1. Introducerea de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de iluminat, bolarzi, parcări pentru biciclete, grilaje permeabile pentru copaci, guri de canal etc.).

5.Re-fațadizări

6.Regenerarea urbană a cartierelor de blocuri

7.Spațiile verzi

8.Managementul Deseurilor

9.Iluminatul public

  1. Serviciile de sănătate

11.Infrastructura și ofertă de evenimente sportive și culturale

  1. Calitatea locuirii

13.Soluțiile de tip SMART CITY și serviciile publice online

14.Adaptarea la schimbările climatice și riscurile naturale

15.Câinii comunitari și serviciile pentru animalele de companie

 
Lipsa de implicare  a partidelor și a lipsei de viziune si de implementare  a politicilor care să fie  adaptate la nivelul de dezvoltare  a societății, au dus la un dezechilibru   și la o scădere  a  calității vieții.

Eu, Cătălin Silegeanu, candidat independent la primaria Municipiului Botoșani voi reveni punctual de-a lungul campaniei  cu  comunicate pentru a  explica viziunea mea despre fiecare aspect prezentat mai sus.

În această luptă, prioritari rămân Cetățenii  !

De asemenea  vă aduc în vedere faptul că urmează o perioadă în care bătălia pentru cea mai înaltă funcție, cea de primar, se va da și pe alte planuri decât cele care fac cu adevărat scopul acestei candidaturi. Vă rog să înțelegeți că unii candidați se vor coborî întratât de tare încât vor încerca să mă denigreze  prin denaturarea adevărului, lucruri inventate și  la nivel profesional, nu doar uman.

Aceste manifestăti de tip bolșevic arată gradul de imaturitate politică, lipsă de educație și de profesionalism.

Alături de voi și împreună cu voi sunt sigur  că  o să reușim să atingem toate  punctele și vom găsi soluții pentru problemele adevărate ale orașului. Probleme de care ei se folosesc odată la 4 ani și se bat cu fundul de pământ că le rezolva. De fapt incompetenta lor a dus la agravarea calității vieții și nesiguranță socială în orașul Botoșani.

Dragii mei, vă cer să aveți încredere, stă în puterea noastră să  favem  parte din schimbarea în bine. Vă stau la dispoziți 24 h din 24 h. Dăcă aveți întrebări, propuneri, sugestii, dacă aveți nevoie de consiliere și îndrumare profesională, îndrumare pentru găsirea unui loc de muncă, vă aștept pe pagina mea de facebook: www.facebook.com/SilegeanuC .

 

Răspund în privat, precum și la fiecare comentariu lăsat.

 

Avem 33 mii de likeuri. Va multumesc și vă sunt recunoscător!

 

Informații despre mine găsiți și pe www.catalinSilegeanu.ro

 

Nu uitați: Putere și Ambitie în slujba cetățenilor.

 

Partidele au membrii însă eu am cea mai puternică armă: Pe Voi , cetățenii acestui oraș care cred intr-o schimbare  adevarată.

E timpul să rescriem istoria acestui oraș !”

Cătălin Silegeanu, candidat independent Primăria Botoșani

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *