PSD Botoșani: Cum a mințit Cătălin Flutur că a fost blocat de consilierii PSD

0

Explicația primarului Cătălin Flutur că nu a putut face mai mult în ultimii 4 ani pentru că ar fi fost blocat de consilierii PSD în Consiliul Local se dovedește o mare minciună, demascată chiar de documentele oficiale consemnate în ședințele de consiliu. În realitate, cele mai multe dintre proiectele inițiate de primar au primit mai multe voturi din partea consilierilor PSD decât din partea colegilor săi din PNL, care activează în Consiliul Local.

Printre proiectele care au primit mai multe voturi de la PSD decât de la PNL se numără reabilitarea liniei de tramvai 102, documentația pentru centura orașului, reabilitarea mai multor străzi din municipiu, dar și investiții în aparatură medicală la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Un alt mare proiect adoptat cu mai multe voturi din partea PSD este consolidarea și restaurarea Teatrului Mihai Eminescu. Deci eșecul în finalizarea acestui obiectiv îi aparține exclusiv primarului Cătălin Flutur, care la învestirea sa din 2016 acuza PSD că nu a fost în stare să termine reabilitarea teatrului.

Este incorect față de botoșănenii cărora le ceri votul să îi minți în față că nu ai făcut nimic pe motiv că ai fost blocat de alții. Corect ar fi fost ca domnul primar să își asume contraperformanța de a realiza ZERO proiecte în cei 4 ani de mandat. Am votat alături de colegii mei toate proiectele bune pentru oraș, inclusiv reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu. Au fost aprobate, dar nu au fost realizate. Domnul Flutur nu poate da vina pe alții. Această clădire în paragină a Teatrului pe care o văd zilnic mii de botoșăneni este expresia neputinței și lipsei de interes a domnului Flutur. Fiți bărbat și asumați-vă eșecul sau dezinteresul, domnule Flutur! Nu-i mai mințiți pe botoșăneni!”, a declarat viceprimarul și candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Lista cu o parte din proiectele inițiate de Cătălin Flutur care au primit mai multe voturi din partea PSD decât din partea PNL (dovada minciunii că primarul ar fi fost blocat de PSD!):

 

PROIECTE SUSȚINUTE DE PSD

În ultimii ani, locuitorii municipiului Botoșani au fost supuși unei intense campanii de manipulare prin care s-a insinuat că primarul încă în funcție, Cătălin Flutur, ar fi fost blocat de consilierii municipali ai PSD. Pentru corecta informare a cetățenilor prezentăm aici o parte din lista proiectelor de Consiliul Local, care au fost susținute prin votul consilierilor PSD:

Nr. crt.

Conținut Hotărâre Consiliu Local

Inițiator

Voturi Consilieri PSD

Voturi consilieri PNL

1

Consolidare și restaurare Teatrul Mihai Eminescu

Primar

11

8

2

Construcție și dotare creșă în ANL Cișmea

Primar

10

6

3

Reabilitare și modernizare Grădinița Nr. 22

Primar

12

10

4

Reabilitarea și extinderea liniei de tramvai 102

Primar

10

6

5

Reabilitarea Bisericii Sfântul Gheorghe

Primar

10

9

6

Digitalizarea administrației locale

Primar

12

11

7

Parc de joacă în strada Vârnav

Primar

10

6

8

Acordarea Prelungirii Contractului de finanțare pentru Parcul Cornișa

Primar

12

10

9

Burse elevi învățământ preuniversitar

Primar

12

9

11

Reabilitări și modernizări străzi: Bolintineanu, Creangă, Crinilor, Iuliu Maniu, Alexandru cel Bun, Drumul Tătarilor, Nicolae Iorga

Primar

12

11

12

Amenajare pistă de atletism Liceul cu Program Sportiv

Primar

12

11

13

Documentație traseu Șoseaua de Centură

Primar

12

0

14

Investiții Modern Calor

Primar

11

9

15

Investiții aparatură la Spitalul de Pneumoftiziologie

 

12

10

15

Finanțare program Regenerare urbană

 

11

10

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *