Politică

Economistul Gheorghe Ciubotaru: Propun managementul ”Marca Flutur”, pentru Cartea Recordurilor! 

Comunicat de presă Gheorghe Ciubotaru, candidat PMP la funcția de primar al municipiului Botoșani:

Am spus că cea mai mare performanță a lui Călin Flutur este să-ți faci firmă  la stat, cu acționar unic CL, să o conduci 22 de ani, 10 ani ca director și 12 ani ca  primar și să-ți angajezi aici toata clientela politică și personală, desigur că v-ați dat  seama că este vorba de LOCATIVA SA Botoșani

Această societate are 50 de salariați(un post este suspendat pentru Cătălin  Flutur dacă pierde primăria), încasează chirii pentru clădirile statului închiriate  cetățenilor de aproximativ un milion de euro anual și toți banii încasați se folosesc  pentru salarii și confortul salariaților. Acest lucru se întamplă de 22 de ani, după  managementul performant inventat de Cătălin Flutur.  

Trebuie să ne întrebăm cu ce se ocupă cei 50 de salariați, dacă toată treaba lor  este să încaseze niște chirii care de cele mai multe ori se achită de către chiriași în  mod voluntar. Trebuie să ne întrebăm dacă această societate ar fi privată, dacă ar  avea nevoie de 50 de salariați sau doar de 5 sau cel mult 10 salariați cu tot cu activul  de partid? 

Desigur că nu putem ști cu ce se ocupă salariații, știm doar că mănâncă toate  încasările din chirii și că de 22 de ani, Consiliul Local Botoșani în calitate de acționar  unic, nu a încasat nici un leu dividende pe care să le folosească pentru comunitate.  Să ne gândim că dacă erau doar 5 salariați, cheltuielile cu urmărirea și încasarea  chiriilor ar fi fost de 10 ori mai mici și ar fi rămas în acești ani 20 de milioane de  euro pentru comunitate și se putea repara Teatrul Mihai Eminescu, grădina de vară  a teatrului și chiar se putea construi o clădire și pentru Filarmonica din Botoșani. 

Nu deținem date cu privire la activitățile salariaților societății, dar ne putem  da seama cam cu ce se ocupă dacă ne uităm la preocupările bravilor conducători. 

Din studierea declarațiilor de avere ale directorilor acestei societăți, aflăm că  aceștia au cu totul alte preocupări, decât conducerea societății Locativa, ceea ce ne  face să credem că au timp berechet la dispoziție. Astfel Directorul General  Interimar, că titular este Cătălin Flutur, este și președintele Asociației de Proprietari  Marchian fiind astfel beneficiarul atât a salariului de la Locativa de 74.952 lei cât și  a indemnizației de președinte de asociație de proprietari de 2.160 lei.

Directorul economic este un geniu în materie, deoarece are timp să asigure consultanță în management la un număr de 31 de primării din județ, de regulă conduse de primari liberali cu care are contracte de consultanță și încasări în ultimii  5 ani de 1.174.972 lei(aproximativ 250.000 de Euro) din bani publici, conduce din  

poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și o altă societate desigur cu  pierderi a consiliului local, respectiv SC Eltrans SA de unde încasează indemnizații  în valoare de 12.636 lei anual, cât și din alte activități profesionale desfășurate în  afara societății Locativa de unde încasează 48.000 lei anual. 

Mă întreb câte alte minuni mai gasesc dacă ajung în primărie și încep să-mi  pun în valoare experiența și cunoștințele mele profesionale de controlor financiar și  de expert contabil judiciar și sa-mi fac datoria cu cinste și înțelepciune? 

De asemenea mă întreb, de ce ar mai trebui votat Cătălin Flutur, după minunea  de management pe care a inventat-o la societatea Locativa? 

Cred că este timpul unei schimbări majore de management politic și  administrativ la nivelul Primăriei Botoșani dar și la societățile comerciale unde  Consiliul Local Botoșani este acționar unic! 

Pentru a realiza acest lucru, vă cer votul pentru PRIMAR și CONSILIUL  LOCAL BOTOȘANI, pentru reprezentanții Partidului Mișcarea Populară! 

Candidat la funcția de PRIMAR, Ec. Ciubotaru Gheorghe – expert contabil  judiciar

Realizat de PMP Botoșani, la comanda PMP Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200020