Comunicat de presă PSD: DE CE SĂ VOTEZI COSMIN ANDREI PRIMAR AL MUNICIPIULUI BOTOȘANI?

0

Comunicat de presă PSD Botoșani: 

  1. Pentru că este tânăr și privește către viitor, nu către trecut.
  2. Pentru că se consultă mereu cu cetățenii ca să le înțeleagă problemele și ca să găsească împreună cu ei soluțiile cele mai bune.
  3. Pentru că are experiență administrativă și știe ce are de făcut chiar din a doua zi, după alegeri.
  4. Pentru că este un tată care își dorește un viitor bun pentru copiii săi, aici, alături de familie, în municipiul Botoșani.
  5. Pentru că iubește copiii și pune educația și sănătatea lor pe primul plan.
  6. Pentru că își iubește părinții și a fost mereu alături de persoanele vârstnice.
  7. Pentru că este la bază inginer IT, înțelege bine această industrie și știe cum să atragă investitorii din acest sector, ca să pună în valoare inteligența tinerilor botoșăneni, astfel încât să își facă un rost aici, acasă, nu prin alte locuri din țară sau din străinătate.
  8. Pentru că are alături primari cu experiență din alte mari orașe, precum Gabriela Firea, primarul municipiului București, care îi pot împărtăși din experiența și soluțiile funcționale identificate în alte comunități.
  9. Pentru că în cei 8 ani de activitate administrativă a înțeles că un bun primar nu trebuie să se limiteze doar la amenajarea orașului, ci să se ocupe și de bunăstarea cetățenilor și de viitorul tinerilor și copiilor: de îmbunătățirea sistemului de sănătate, de creșterea calității în educație, de încurajarea tinerelor familii, de crearea de locuri de muncă pentru cei activi și de sprijinirea celor în vârstă.
  10. Pentru că se implică! Nu stă pasiv în speranța că lucrurile se rezolvă de la sine. Este ambițios și vrea să facă din Botoșani un oraș mai bun. 

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *