Politică

Un intelectual de marcă din Botoșani s-a înscris în PMP: ”România nu are nevoie de minuni  ci de lucruri normale și firești. Pentru ele voi milita!”



Sursa foto: contul de Facebook Dumitru Monacu

PMP Botoșani reușește o achiziție de marcă înaintea posibilelor alegeri parlamentare din 6 decembrie, asta dacă Parlamentul nu va stabili o nouă dată a alegerilor generale. 

Profesorul Corneliu Popescu a reușit o lovitură de imagine și a convins un intelectual de marcă din Botoșani să se înscrie în PMP și să încerce să schimbe ceva în bine în Botoșani și în România. 

Este vorba despre Dumitru Monacu, un scriitor botoșănean, fost șef al Protecției Consumatorului, fost șef Registrul Auto Român, autor al mai multor cărți. 

Monacu a făcut artă din simțul său al umorului combinat cu cel al realității cotidiene, este unul dintre scriitorii ancorați în realitatea actuală și numele său impune respect în tot eșicherul clasei politice. 

 


”În urmă cu ceva timp, o doamnă, mi-a tras-o!

Stați, nu anticipați altceva! La criticile mele asupra realităților din România ea mi-a reproșat că,  de pe margine, oricine poate să-și dea cu părerea, să critice.

Ei bine, de azi intru în teren. Respectându-mi cu sfințeniile principiile, voi încerca, sub stindardul unui partid politic, să transpun în fapte măcar câteva puncte din Decalogul pe care l-am prezentat aici pe FB. Drept urmare, voi onora invitația domnului Corneliu Popescu – președinte al filialei județene a PMP și mă voi alătura echipei acestui partid în dorința de a schimba câte ceva din anomaliile legislative existente.

România nu are nevoie de minuni  ci de lucruri normale și firești. Pentru ele voi milita!”, a postat Dumitru Monacu pe contul său de Facebook.