Politică

Mihaela Huncă-coordonator Pro România Botoșani: ”Venim în fața botoșănenilor cu un proiect de scoatere a României din criză!”

Mihaela Huncă-coordonator Pro România Botoșani:  Împreună vom fi  mai puternici pentru un Botoșani puternic!  Pro România și Alde au fuzionat. Venim în fața botoșănenilor cu un proiect de scoatere a României din criză!

PRO România și ALDE au decis, într-un congres comun, cu largă majoritate, fuziunea celor două partide și modificările statutare aferente. Anterior congresului comun, cele două formațiuni s-au reunit în congrese separate pentru votarea fuziunii.
“Sunt absolut convinsă că împreună suntem mai puternici. De altfel,  colaborarea la nivel județean cu ALDE a decurs și până acum extrem de bine. Botoșănenii au de câștigat pentru că iată, împreună am reușit să avem reprezentanți Pro România în conducerile Consiliului Județean și a Primăriei Botoșani.  Am reușit la Botoșani să clădim într-adevăr o echipă.  Venim acum și mai puternici în fața botoșănenilor cu oameni integri, profesioniști cu care vom merge în Parlament. Pe 6 decembrie împreună vom trece la scoaterea țării din criză. Aceasta este oferta principală a PRO România:  venitul minim de criză, sprijinul economic pentru firme, programul național de testare, redeschiderea tuturor școlilor și redarea demnității și respectului datorat hainei militare”, a declarat Mihaela Huncă.
Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008