Politică

VIDEO Cristian Petrescu, PMP: Unirea cu Basarabia, tăierea pensiilor speciale, 300 de parlamentari, legea anti-clanuri

 

Fostul ministru Cristian Petrescu, candidat PMP Botoșani la Senat, a declarat că temele propuse de populari sunt cele mai apreciate de către români și că ele vor schimba România. 

PMP este singurul partid care și-a asumat oficial unirea cu Basarabia și susține parlamentul cu doar 300 de parlamentari. 

”Temele noastre de campanie sunt foarte bune, că vorbim de unirea cu Basarabia, 300 de parlamentari, tăierea pensiilor speciale odată traduse în legi vor face mult bine țării. 

Legea contra clanurilor interlope, ieri am văzut cele aproape 400 de descinderi la interlopi și traficanți de persoane și iată că răspunde fix la temele lansate de noi. Cristian Diaconescu a propus o lege anti-clan și asta vom face imediat după alegeri. 

Eu unul când am fost parlamentar în 2012 am votat tăierea pensiilor speciale. A venit USL, PSD și PNL, ALDE și le-au pus la loc. Nu poți fi credibil atunci când spun că vor să taie pensiile speciale. Noi suntem dreapta adevărată conservatoare, cea curată, nu cea pătată”, a declarat Cristian Petrescu.