Politică

Cătălin Silegeanu: ”Dragă Marius, îți mulțumesc pentru că mi-ai confirmat că am luat decizia corectă atunci când m-am despărțit de numită PSDCiolacu. Mă rog…Când am fost exclus…”

”Efectul „ciolacizării” asupra profesioniștilor din PSD

 

Marius Budăi, un om pe care îl respect ca profesionist, a făcut o serie de afirmații halucinante astăzi, când ne-a prezentat măsurile din „Pactul pentru mediul de afaceri”:

„Reconversie profesională și reglementarea prin lege a telemuncii!”

 

Mă întreb și eu, atât ca viitor deputat, cât și ca om care a pus pe picioare o firmă de la 0 , am oferit locuri de munca și am plătit si platesc sute de mii de euro taxe și impozite statului .

 

“Cu ce oameni de afaceri s-a întâlnit și consultat Marius Budăi ?!”

 

Cum se poate reorienta, din punct de vedere profesional, un om de afaceri din industria HORECA? Sau un artist? Sau un agricultor care își vinde rodul muncii în piață?

Cum poate lucra de la distanță un astfel de om pentru care munca fizică, implicarea directă, contactul interuman, înseamnă totul? Cum poți manageria O ECHIPĂ DE SUTE DE PERSOANE de acasă? 

Ne reprofilăm toți pe IT? Ne apucăm de blogging, vlogging?

 

Dragă Marius, îți mulțumesc pentru că mi-ai confirmat că am luat decizia corectă atunci când m-am despărțit de numită PSDCiolacu. Ma rog…Când am fost exclus…”

Cătălin Silegeanu, candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților 

#ParlamentariDeBotosani

#ParlamentariCareMaiVorUnMandat

#AlegeriParlamentare2020