Comunicat Cătălin Silegeanu: Romania normală și educată a lui Iohannis. Școala online cu telefonul in pod după semnal! Astăzi este Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

0

Comunicat de presă Cătălin Silegeanu, candidat Pro România la Camera Deputaților:

”Romania normală și educată a lui Iohannis .Școala online cu telefonul in pod după semnal!

Astăzi este Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor… 

În „România Normală”, drepturile omului sunt „un lux teoretic”.

În „România Educată”, copiii nu pot merge la școală fizic și nici nu au acces la învățământ online.

O Românie în care rata abandonului școlar a atins în ultimii 7 ani, cote alarmante. Ministerul educației împreună cu Orban,au impus închiderea școlilor și au apelat la învățământul în sistem online iar inspectorate școlare au acceptat și au aplecat capetele exact că oile la taiere, fara sa ia atitudine și fără să trimită rapoarte cu școlile, liceele care au elevi foarte multi de la   sate.

Abandonul scolar este cauzat de sărăcie. Sunt mii de copiii care nu au ce manca,merg poate kilometri prin frig ,noroi ,zăpadă ,ger, că sa ajungă la scoală.Cum credeți că mai au acești copiii, putere să invețe sa fie activi la ore când ei sunt obosiți fizic , psihic. Acesti copiii muncesc in gospodarii, cot la cot cu părinții care nu își permit să le cumpere o pereche de incaltari …și voi Parlamentari și Guvernanți PNL în anul 2020 le puneți măști pe fata  sau le cereți să facă cursuri online când ei saracii nu ai nici drum de piatra prin sat ..

Sunt licee care termina cursurile la orele 20⁰⁰. Cunoaștem faptul că profesorii sunt verificați și că trebuie să respecte orarul .Întrebarea care mă macină este următoarea : Domnule premier Orban și doamna Ministru Anisie Pepsiglas, știți că vine iarna? Cum va reuși un copil care și așa trebuie sa se urce în pod sa aibă semnal la telefon, cum va face el cursuri la ora 20 la o temperatura de -10⁰C..și care se poate resimți ca -15 ⁰C.

Stimate președinte Iohannis, d-voastră ce aveți de spus în legătură cu aceste decizii care nu sunt luate pentru protecția și protejarea de fapt a niciunui cetățean sau a „răspandacilor” care au devenit călăii care îmbolnăvesc bunicii? Cum puteti să tolerați ipocrizia și prostia guvernului d voastră ??? Spuneți că adolescenții stau cu bunicii …De ce stau cu bunicii??? Pentru că părinții nu merg la serviciu ci pentru că majoritatea părinților sunt plecați la munca  în străinătate și trimiti milioane de euro anual ,bani care fac că PIB ul României să crească …Bani care sunt munciți in cele mai grele condiții și în cele mai mizere munci.

  Asta datorită faptului că ambasadorii stau cu gura în „botul pantofilor” reprezentanților guvernamentali ai țărilor în care românii sunt exploatați și „vânduți” că niște sclavi..Doar in Romania se permite că un ambasador să vină și să tragă de urechi reprezentanții Parlamentului ,de parcă Romania e țară bananieră  și suntem sclavii lor .De ce se permite asemenea bătaie de joc la adresa românilor în țara lor ???De ce va bateți joc de acest popor ???

Domnule Premier Orban …când ați fost ultima dată într-un sat din Moldova în care să vedeți cum trăiesc oamenii și cum se chinuiesc de la o zi la alta pentru că voi cei de la guvernare ați tăiat fondurile și ați scos Moldova de pe harta României .

Analfabetismul și abandonul scolar este suma acțiunilor și nepăsării și incompetenților voaste că și guvernanți .

Din păcate, copiii, viitorul țării noastre, sunt doar un subiect de dezbateri și promisiuni electorale. În fapt, accesul copiilor la un învățământ potrivit cerințelor de pe piața muncii a fost mereu restricționat. Iar copiilor din mediul rural li se fură, efectiv, dreptul la educație, de 8 luni de zile. Drept constituțional.la fel că și accesul la sănătate .

Ce vor face copiii noștri? ACESTI copii nu vor mai avea șansa de a  apuca drumul pribegiei în UE pentru că și UE s-a săturat de ipocrizia voastră și nu este datoare să accepte oameni care nu au nici un viitor pentru că   propria lor țară le-a interzis drepturile date de Constituție.

Un pușcăriaș are mai multi bani acordați de guvern pentru o zi de încarcerare  și au mai.multe drepturi ..Un copil are interzis dreptul la educație , la viitor, la viață.Acesti copiii vor fi Romania de maine.O Românie de asistați social!

Romania normală !Educația îngenuncheată  de politicieni și salvată de asociații ,grupuri de oameni cu simț civic și inima mare .Adevărați Patrioți!

Comunicat de presă Cătălin Silegeanu, candidat Pro România la Camera Deputaților 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *