Politică

Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte CJ: Sper ca toți cei care m-au sprijinit și m-au votat, să  facă același lucru și pentru  candidații PRO România la aceste alegeri parlamentare

Comunicat de presă

Este adevărat că trăim vremuri dificile din cauza pandemiei, dar asta nu  trebuie să ne împiedice să mergem la vot pe 6 decembrie și să ne alegem parlamentarii pentru următorii patru ani de zile.

Știu că majoritatea dintre dumneavoastră nu sunteți mulțumiți de nivelul de trai pe care îl resimțim în Botoșani, fiind unul dintre cele mai sărace județe din țară, de aceea vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să demonstrați că puteți contribui la schimbarea de care avem atâta nevoie, pentru a ne bucura  în cele din urmă de beneficiile unui județ dezvoltat.

Dragi botoșăneni, așa cum mi-ați acordat mie încredere și muncesc zi de zi ca să nu vă dezamăgesc, așa vă rog să faceți și pentru colegii mei din PRO România care pot duce  proiectele mele, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, în Parlamentul României.

Sper ca toți cei care m-au sprijinit și m-au votat, să  facă același lucru și pentru  candidații PRO România la aceste alegeri parlamentare, întrucât noi suntem cu adevărat o echipă unită și ne dorim cu adevărat să  derulăm proiecte benefice pentru județul  Botoșani.

Așadar, oameni dragi, pe 6 decembrie ieșiti la vot și votați poziția 2 pe buletinul de VOT!

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senat

Mihaela Huncă, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților

Bogdan Dăscălescu, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008