Politică

ALDE Botoșani, atac la USR: Este incredibil ce se întâmplă în România!



 


Comunicat de presă: „Noua clasă politică”, așa cum se prezintă cei din USR-PLUS, au aruncat țara într-o criză fără precedent. După nici 9 luni de la alegeri, pentru că au văzut cum scad în sondaje, iar oamenii lor din ministere sunt complet depășiți de funcțiile pe care le ocupă, au forțat, iar în cele din urmă au și ieșit de la guvernare .

Este cât se poate de clar pentru toată lumea cam de ce este în stare USR-PLUS: de NIMIC!

Au făcut promisiuni mii și mii, au spus că sunt cei mai performanți și cei mai buni. În 9 luni au arătat că sunt cei mai slabi și cei mai incompetenți guvernanți pe care România i-a avut în ultimii 30 de ani.

 

 

Suntem azi într-o situație critică pentru România și pentru că anul trecut, la alegeri, au avut trecere la public minciunile unora precum cei din USR-PLUS.

Suntem curioși cum ar fi arătat Parlamentul cu ALDE. Am avut mereu oameni pregătiți, oameni cu vastă experiență în domeniile din care făceau parte. Am plătit, însă, greșelile trecutului. Ne-am asumat, iar acum mergem mai departe pentru că România are nevoie de politicieni responsabili. Acesta e nucleul ALDE ! Oameni verticali, oameni care țin cu românii și cu România.

În loc ca zilele acestea să vorbim despre începerea anului școlar, despre PNRR , despre dezvoltarea României, stăm și ne uităm cum un grup de habarniști inconștienți au aruncat țara în aer doar pentru că s-au supărat că nu le-a mers șantajul din coaliția de guvernare. Ăsta e USR-PLUS!

Este evident că oamenii ăștia nu mai au ce căuta la guvernarea țării, poate nici măcar în Parlament. Să se ducă înapoi în birourile lor de corporatiști și să lase guvernarea țării în mâinile unor români adevărați, preocupați cu adevărat de bunăstarea cetățenilor!

Nu exclud că o posibilă variantă pentru România ar fi chiar alegerile anticipate. Românii nu ar mai face aceeași greșeală a doua oară. Dar e cale lungă până la anticipate. Trebuie să așteptăm ca mințile înfierbântate de la putere să se mai domolească și să arate că le pasă de România.

 

ALDE Botoșani