Administrație Politică

Culise: Înțelegere Federovici-Șoptică pentru 25 de proiecte de investiții





La nivelul județului Botoșani nu mai există dispute între PSD și PNL și liderii ambelor tabere au decis să facă pace pentru ca proiectele de dezvoltare ale județului să nu fie sabotate de jocurile politice.

Dezvăluirea a fost făcută de Florin Țurcanu, fost președinte al PNL și al Consiliului Județean, actual vicepreședinte ALDE Botoșani.

Invitat la o emisiune la Tele M, Țurcanu a spus că liderii PSD și PNL, Doina Federovici și Costel Șoptică, au ajuns în sfârșit la un moment în care au făcut pace pentru interesele prioritare ale județului.

 

”Vă spun că între cei doi lideri, doamna președinte Doina Federovici și Costel Șoptică, s-a ajuns la o înțelegere pentru binele județului. Doamna Federovici a depus sau are în depunere 25 de proiecte de investiții și pacea a fost făcută pentru ca aceste proiecte nu să fie ajutate, că să nu fie sabotate în primul rând”, a declarat Florin Țurcanu, fostul președinte al CJ și PNL.

Țurcanu susține că este cea mai bună decizia luată de Federovici și Șoptică pentru ca județul să nu aibă de suferit din cauza războiului politic PSD-PNL.