Comunicat de presă: Femeile social democrate sunt alături de preșcolarii din mediul rural 

0
În urma apelului făcut de cadrele didactice și de primarii comunelor Bălușeni și Curtești, doamnele din PSD Botoșani s-au mobilizat exemplar și au dăruit materiale adecvate pentru desfășurarea optimă a orelor petrecute la grădiniță.

Social-democratele botoșănene au făcut câte o vizită la cele cinci grupe de grădiniță din satele Bălușeni, Draxini și Orășeni-Vale, iar cei peste 70 de preșcolari au primit cu bucurie toate darurile. „Am oferit cu drag pentru micuți diferite jocuri creative, cărți și caiete interactive, creioane colorate, jucării sau puzzle-uri. Cu sprijinul celor cinci doamne educatoare toate aceste materiale vor contribui din plin la dezvoltarea copiilor și la stimularea creativității lor.” a declarat președinta OFSD Botoșani, consilierul județean Mioara Jurgiu.

Social-democratele știu că educația timpurie îi ajută pe copii să prindă drag de școală, iar actul didactic desfășurat cu responsabilitate le va asigura un viitor mai bun. 

„Solidaritatea este una dintre valorile Partidului Social Democrat și de fiecare dată am făcut echipă cu domnii primari pentru a sprijini copiii din mediul rural. Fiecare copil trebuie sprijinit ca să-și fructifice șansa la educație pentru că doar prin educație își pot pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață.” a concluzionat deputatul PSD, Alexandra Huțu 

Astfel de acțiuni sunt specifice Organizației de Femei Social Democrate din Botoșani și vor continua și pe viitor. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *