Politică

Romanescu, PNL: ”Nu am putut să-l votez pe Nechifor când am văzut cine este în spatele lui. Achiței, Flutur, gașca veche. Șoptică este cu zece clase peste ei”

 

 


Primarul comunei Păltiniș, liberalul Costel Romanescu, a dezvăluit în emisiunea Dialog Deschis, de la Tele M, motivul pentru care la alegerile interne din PNL Botoșani l-a susținut în final pe Costel Șoptică și nu pe prefectul Dan Nechifor.

Diferența mică de voturi dintre cei doi a făcut să conteze orice vot la alegerile interne din PNL Botoșani, iar Romanescu ar fi unul dintre cei care au decis în favoarea cui să cântărească balanța voturilor.

Romanescu a lansat un atac la adresa fostului PDL și a liderilor Cristian Achiței și Cătălin Flutur, deși susține că în PNL acum nu mai sunt două partide, ci unul singur.

 


”Nu am putut să-l votez pe Dan Nechifor când am văzut cine este în spatele lui. Cum cine? Cristi Achiței, Cătălin Flutur, gașca veche. Nu putea să acapareze partidul o echipă care se inderesează doar de soarta ei. Șoptică este cu zece clase peste ei. Mergeți la București și vedeți câți îl cunosc pe Cristi Achiței și câți pe Costel Șoptică”, a declarat Costel Romanescu la Tele M.

Emisiunea Dialog Deschis este în acest moment LIVE și pe Pagina de Facebook a Tele M.

 

 


În ceea ce privește zvonurile că prefectul Nechifor ar putea fi schimbat din funcție la propunerea lui Costel Șoptică și a altor lideri din PNL, Romanescu spune că ar fi mai bine ca acesta să rămână prefect.

”Dan Nechifor este un foarte bun profesionist. Omul știe administrație și știe ce să facă la Prefectura Botoșani, părerea mea este că ar trebui lăsat prefect”, a completat Romanescu.