Politică

PNL îi creează culoar lui Flutur pentru viitoarele alegeri parlamentare. ”Pentru municipiu avem nevoie de un candidat tânăr, până în 40 de ani”

 





Liberalii îi pregătesc fostului primar Cătălin Flutur un culoar pentru viitoarele alegeri parlamentare pentru a putea să schimbe candidatul pentru postul de edil-șef al municipiului Botoșani.

Până acum liberalii de la vârful PNL Botoșani au pomenit despre această schimbare doar în discuțiile neoficiale, fără să fie cineva care să-și asume public asta.

Primul membru din conducerea PNL care a lansat public această discuție este Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

 


Prezent în emisiunea Dialog Deschis de la Tele M, moderată de ziaristul Răzvan Sauciuc, Romanescu a spus că fostul primar Cătălin Flutur este cu adevărat politician și că pentru viitoarele alegeri din 2024 ar fi de preferat să fie candidat pentru un post de parlamentar.

”Cătălin Flutur este politician și l-aș vedea un candidat bun la Parlament. Pentru municipiu avem nevoie de un candidat tânăr, până în 40 de ani”, a declarat Costel Romanescu.

Întrebat dacă poate să spună un nume de tânăr din PNL care ar putea fi viitorul candidat al partidului la Primăria Botoșani, Romanescu a spus că este prematur.