Politică

Senatorul Dorinel Cosma a oferit cadouri mai multor copii din Dorohoi: ”Poveștile de viață a celor care au primit daruri, m-au emoționat profund”

 

Senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani, a fost Moș Crăciun pentru mai mulți copii din municipiul Dorohoi. 

Acesta s-a declarat emoționat de poveștile copiilor care au fost la cabinetul său parlamentar din Dorohoi pentru a primi daruri. 

”Cu ocazia apropierii celei mai important sărbători pentru români, marea sărbătoare Crăciunului, am avut bucuria de a primii, în biroul parlamentar din Dorohoi mai mulți copii. Pentru mine, aceasta zi a fost cu totul specială pentru că am reușit să aduc o rază de lumină, speranță, bucurie și fericire frumoșilor copii care mi-au călcat pragul. 

Uitându-mă la ei, sufletul mi se umple de bucurie la vederea mulțimii de copii care își așteaptă în tăcere rândul pentru a primii daruri. Bucuria celor care primesc darurile, fericirea de pe chipul și din sufletul lor, nu poate fi asemănată cu nimic.
Poveștile de viață a celor care au primit daruri, m-au emoționat profund, dar în același timp mi-a încălzit mereu sufletul, mi-a dat speranța că atunci când vor putea la rândul lor, vor fi și ei pentru ceilalți o rază de lumină, un licăr de speranță, un „Moș Crăciun” pe care l-au așteptat și ei și care nu i-a dezamăgit niciodată”, a declarat senatorul Dorinel Cosma.