Politică

Se opun unui abuz al Doinei Federovici: ”Nu sunteți în scaunul de președinte al CJ să dați afară oameni pentru că nu vă pupă tălpile”



Organizația Femeilor Liberale: Cultura și tradiția nu au nicio legătură cu politica, doamna președinte Doina Federovici!

Știm că vă vine greu să credeți asta, dar PSD nu a inventat cultura și nici nu o controlează, din fericire, dumneavoastră nu ați inventat tradițiile din acest ținut și nici nu sunteți asociată cu ele. Eventual doar cu tradiția partidului pe care îl conduceți de a ține Botoșaniul în sărăcie. Acolo da, aveți toate meritele!

Am fost zilele trecute la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești pentru o acțiune care promova tradițiile locale de Sânziene, ziua Iei, doar doamne din PNL, dar fără niciun însemn politic, fără ca vreuna dintre colegele mele să meargă acolo cu gândul de a promova partidul, ci doar pentru a duce mai departe o tradiție străveche din Botoșani.



Și pentru că ne-am permis să nu o avem în fruntea noastră pe doamna președinte Doina Federovici și i-am răpit astfel posibilitatea de a ține un discurs în care să nu spună nimic dar să își poată face fotografii pentru rețelele de socializare, pentru că am îndrăznit să nu invităm pe nimeni de la PSD, fiind vorba despre o acțiune desfășurată de un grup de prietene și colege, și nimic mai mult, măria sa doamna președinte Doina Federovici a luat efectiv la șuturi, cerându-i demisia, pe doamna care conduce la Ștefănești acel muzeu.

Repet, nimeni nu purta vreun însemn al PNL, eram doar niște colege care marcam într-un mod decent o zi a tradiției românești.

Tiranie? Comunism? Lipsă de educație? Nu știm cum să caracterizăm gestul doamnei președinte!

Să te comporți cu o asemene agresivitate cu o doamnă doar pentru că un grup nu au vrut să te venereze pe tine într-o zi în care nu era nimic despre tine, într-o zi în care nu aveai niciun merit pentru nimic, într-o zi în care era vorba despre tradiție și românism, arată multe despre doamna președinte.

Să te răzbuni pe o doamnă doar pentru că funcția pe care o deții acum, și nu pentru vecie, îți dă această ocazie arată fața adevărată a persoanei care ocupă, fără onoare, funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.



 

Se spune că poți afla adevărata față a unei persoane în momentul în care primește o funcție și vedem prin această acțiune cum se risipește acel văl de căldură prefăcută, de falsă empatie cu cei din jur.

Doamnă președinte Doina Federovici, ați fost aleasă de botoșăneni să vă recuperați greșelile trecutului, să reparați ce ați permis să se strice prin fostul președinte pus de PSD la Consiliul Județean, să împrumutați CJ-ul cu un munte de bani pentru a face drumul strategic la costuri astronomice pentru că tot dumneavoastră nu l-ați făcut când trebuia și acum realizam alte investiții cu acești bani. Uitați să le spuneți botoșănenilor că toate pozele pe care vi le faceți pe drumul strategic îi costă pe ei aproape cât o autostradă.

Ați fost aleasă președinte pentru a extinde rețelele de apă și canalizare pentru a nu mai suferi botoșănenii că nu au apă în acest secol. Dumneavoastră nu sunteți în scaunul de președinte al Consiliului Județean ca să dați afară oameni onești din funcții pentru că nu vă preaslăvesc, pentru că nu vă pupă tălpile, ci pentru a munci pentru botoșăneni și, mai mult decât atât, pentru a repara ce nu ați fost în stare să-l puneți pe Costică Macaleți să facă în cei 4 ani cât a condus cu tot PSD-ul Consiliul Județean Botoșani.

Aveți grijă la nevoile județului, nu vă avântați cu elan comunistoid către un biet funcționar care nu are nicio vină că nu a știut că dumneavoastră aveți frustrări și trăiri care nu vă permit să vă comportați ca o doamnă și, în cele din urmă, ca un adevărat președinte al Consiliului Județean! Nu vă vom permite să abuzați o doamnă doar pentru frustrarea dumneavoastră că în acest județ s-a întâmplat ceva și nimeni nu a cerut să fiți acolo pentru că, surpriză mare, chiar nu aveați ce căuta într-un astfel de loc și într-un asemenea moment.

Organizația Județeană a Femeilor Liberale Botoșani