Workshop cu cei care au curajul să înfrunte problemele de cuplu pentru a le rezolva

Sunt tineri, specialiști, sunt psihologi și vor să dezbată într-un workshop problemele de cuplu, eternele motive care duc la dispute în cuplu.

 

Doi psihologi organizează un workshop despre relația de cuplu, despre problemele din relație cu cei care au curajul să le identifice și să le rezolve.

 

”Sunt Cristina Lupașcu și te invit alături de Daniel-Dragoș Panainte, la o călătorie către o relație de cuplu împlinită. De-a lungul a trei module consecutive, vom face câte un popas pe lună ca să ne odihnim Sinele, să înțelegem contextul în care evoluează cuplurile, să aplicăm exerciții de (auto)cunoaștere și să împărtășim experiențele personale care ne vor conduce la creșterea gradului de intimitate și la conștientizări ale triadei Eu-Tu-Noi”, a postat Cristina Lupașcu, pe contul său de Facebook.

 



 

Workshop – dezvoltare personală&relații

Călătoria către o relație de cuplu împlinită

Botoșani, 24 martie, 21 aprilie, 19 mai

Cui se adresează?

Și dacă considerați că relația de cuplu este antecamera vieții de familie, atunci cu siguranță vă aflați într-una din situațiile următoare:

  1. Ești singur(ă) și dorești să intri într-o relație, dar nu știi cum funcționează femeia/bărbatul, cum te influențează tiparele emoțional-afective moștenite din familie, educația primită la școală și în societate, și așteptările celorlalți?
  2. Ești proaspăt(ă) intrat(ă) într-un cuplu și vrei să înțelegi care este ciclul vieții de familie, cum și cât ține îndrăgosteala, de ce femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte, și care sunt aspectele esențiale ale vieții de cuplu?
  3. Ești deja într-o relație de cuplu și vrei să o duci la următorul nivel, dar nu știi ce presupune acest angajament și care sunt zonele unde tu și partenerul tău trebuie să lucrați împreună?

 

 

 

 

Evenimentul va fi susținut de Cristina Lupașcu, psiholoc clinician și psihoterapeut sistemul de cuplu și familie în formare, și Daniel Dragoș Panaite, psihoterapeut sistemul de cuplu și familie în formare, sociolog, consultant resurse umane și scriitor.

Workshopul va conține trei module care se vor desfășura după cum urmează:

Modul 1: Cuplul modern, o privire holistică – sâmbătă 24 martie 2018

Obiectivul acestui modul este de a privi societatea în care trăim prin lentila Observatorului și să indentificăm cine suntem, ce tipare emoțional-afective am moștenit din familie, care este gradul de intimitate, pasiune și angajament într-un cuplu. De asemenea, vom înțelege natura contractelor sociale și relațiilor d edependență și/sau co-creație dezvoltate de-a lungul timpului, de a lucra cu principiile feminin/masculin – Anima și Animus, de a aprofunda ipotezele de Victimă, Călău, Salvator în cuplu și cum funcționează ele în triada Eu-Tu-Noi.

 

Modul 2: Comunicarea în cuplu – sâmbătă 21 aprilie 2018

Obiectivul acestui modul este de a identifica modelele de comunicare predominante ale fiecărui membru al cuplului, tipuri de limbaje ale iubirii, precum și modalități de îmbunătățire a comunicării în cuplu.

 

Modul 3: Dragoste, sexualitate și bani – sâmbătă 19 mai 2018

Obiectivul acestui modul este acela de a explora propria sexualitate pentru a putea ajunge la exprimarea ei în cuplu, care este natura intimității și care sunt nevoile afective ale ei/ale lui, precum și demontarea unor mituri/tabuuri legate de dinamica actului sezual și subliminarea energiei sexuale în cuplu. De asemenea, vom analiza jocurile de putere în cuplu, relația cu banii a fiecărui membru al cuplului și cum poate afecta dinamica financiară evoluția viitoare a cuplului.

 

 

loading…

 

 

Desfășurare: 3 module a câte 4 ore

Grup optim: 8-12 persoane

Orar: 10-14

Preț: 100 lei/modul

Înscriere, contact, detalii: Cristina Lupașcu – 0744191262