O familie sănătoasă în sezonul rece, două ore în care înveți cum să îți ții familia departe de antibiotice  

Menținerea membrilor familiei sănătoși în anotimpul rece fără a apela la antibiotice este o temă care stârnește interesul oricui are măcar un copil acasă, dar și a oricărei persoane interesate de starea de sănătate a celor dragi.

 

Luni, 19 noiembrie, de la ora 17.30, în sala George Enescu din Hotel Rapsodia, va avea loc seminarul ”O familie sănătoasă în sezonul rece”.

Evenimentul are menirea de a informa despre efectele unor produse naturale asupra sănătății în această perioadă a anului în care una dintre marile probleme este excesul de medicamente în ajutarea menținerii unei stări optime de sănătate.

 

 

Sezonul rece ne poate aduce adesea in situatii dificile, adulti sau copii deopotriva, ne chinuim cu nasul care curge sau e infundat, cu o tuse care nu ne da pace, cu vocea care raguseste sau chiar cu o stare de slabiciune si lipsa de energie.  Cum putem evita toate astea?  Veti afla daca veniti la sesiunea de informare si testare gratuita a uleiurilor esentiale YOUNG LIVING, liderul mondial pe acest segment. Va puteti informa si despre suplimentele alimentare YL folosite in acelasi scop, intarirea sanatatii organismului, se arată în prezentarea evenimentului care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

 

Gratuit, toți cei care vor fi prezenți la întâlnire și vor dori, vor beneficia de scanare gratuită pentru a afla ce uleiuri sunt potrivite pentru ei.

Seminarul va avea loc luni, 19 noiembrie, între orele 17.30-19.30 în Sala George Enescu de la Hotel Rapsodia Botoșani.